Med disse "Marci" skistrømper fra Trespass, får du et par skistrømper med ekstra stærk slidstyrke, så du minimerer din risko for vabler når du står på ski, vandrer eller blot går en tur i det fri. Strømperne har et ekstra lan…
Læs mere
Vejl.: 99,00 Før 49,00
DKK 25,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med disse "Marci" skistrømper fra Trespass, får du et par skistrømper med ekstra stærk slidstyrke, så du minimerer din risko for vabler når du står på ski, vandrer eller blot går en tur i det fri.
Strømperne har et ekstra langt skaft, som gør at du kan trække dem godt op ad benet og ikke fryse dine skinneben.

Anvendelse
Til trods for at disse strømper egentlig er en skisok, er den ideel til brug ved andre lejligheder også - som f.eks. vandring/hiking. Strømperne er i blød og behagelig kvalitet og giver en god komfort.

Specifikationer

  • Trespass skistrømper m. print
  • Model: Marci
  • Farve: Midnight blue
  • Ekstra langt skaft
  • Comfort fit
  • Materialer: 85% akryl, 11% nylon, 2% elastan, 1% polyester

Kvalitetsniveau
Med Trespass Alert strømperne får du ikke bedre sokker til den kolde tid, der varmer og samtidig yder en utrolig god åndbarhed. Fødderne får ikke en bedre strømpe til udendørsaktiviteter om vinteren, hvor den gode kvalitet sørger for, at du har vinterstrømperne i mange år frem.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske disse strømper i et sportsvaskemiddel, da dette forlænger levetiden samt fjerner dårlig lugt. Alert vinterstrømperne vaskes ved 30 grader i maskinen.

 

 

 

EAN: 5045274530629

Ingen anmeldelser af dette produkt.