Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne lækre sok fra norske Ulvang, er en aktivsok, som egner sig perfekt til vinterens og efterårets kolde måneder. Sokken vil hurtigt blive dit barn yndlings, da de lækre elastiske materialer, smyger …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne lækre sok fra norske Ulvang, er en aktivsok, som egner sig perfekt til vinterens og efterårets kolde måneder. Sokken vil hurtigt blive dit barn yndlings, da de lækre elastiske materialer, smyger sig om dit barn fod og skaber en virkelig god komfort.

Anvendelse
Sokken er en aktivsok, som passer perfekt til alt slags fodtøj. Sokken er god i gummi- og termostøvler, da den tilføjer ekstra varme til dit barns fødder. Sokken er primært til anvendelse i årets efterårs og vintermåneder, da sokken er både tyk og varm.

Specifikationer:

  • Farve: Koksgrå - Charcoal Melange/Black
  • Materialer: 61% merino uld, 37% nylon, 2% Lycra
  • 2 stk pakning: 1 par grå/sort 1 par grå
  • Fugttransporterne
  • Temperatur regulerende
  • Naturlig antibakteriel
  • Oeko-Tex og Woolmark Blend certificeret

Kvalitetsniveau
Sokken er en aktiv sok i høj og slidstærk kvalitet. Da sokken indeholder uld, har den en naturlig antibakteriel og fugttransporterende effekt, som er en klar fordel ved aktiv brug. Sokken er med forstærkning på hæl, tå samt over vristen, hvilket sikre en lækker slidstærk kvalitet. En lækker Øko-tex sok til prisen.

Vedligeholdelse
Da sokken indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

05-12-2018
Lille i størrelsen