Denne slange er med autoventil og er lavet af butyl, som er et syntetisk gummimateriale, der udmærker sig ved sin gode fleksibilitet, lufttæthed og er modstandsdygtig overfor ozon. Slangen er i en høj kvalitet med en sikker v…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 69,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne slange er med autoventil og er lavet af butyl, som er et syntetisk gummimateriale, der udmærker sig ved sin gode fleksibilitet, lufttæthed og er modstandsdygtig overfor ozon. Slangen er i en høj kvalitet med en sikker vulkanisering omkring ventilen, som sikrer en lang holdbarhed.

Anvendelse
Denne slange anvendes primært til EL-kørestole. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, så kan den korrekte størrelse aflæses på siden af de dæk, som slangerne skal anvendes sammen med.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: Ca. 210 gram
  • Materiale: Butyl, som er syntetisk og fleksibelt gummimateriale
  • Ventiltype: Autoventil med 90 graders bøjning
  • Ventildimension: 15 mm høj før bøjning, 30 mm lang efter bøjning og 8 mm i diameter samt gevind nederst på ventilen
  • Ventilen er med gevind ved støvhætte og ellers i metal på den nederste del
  • Fabrikat: Kan variere men er af samme gode kvalitet og materiale
  • Indpakket: Enkeltvis i pose

Sikkerhed og kvalitet
Slangen har gennemført en løbende kvalitetskontrol, hvilket sikrer dig en cykelslange i god kvalitet. Slangen er udviklet i et ensartet og fleksibelt naturmateriale, som udover at være vibrationsdæmpende også er lufttæt og elastisk.

Montering
Denne slange er udviklet i butyl, og slangen er med autoventil, som også kaldes for en bilventil. Ventilen er med automatisk åbne-/lukkesystem, som gør oppumpning let og udmærker sig ved, at man kan måle trykket under oppumpning, såfremt man bruger en pumpe med trykmåler/manometer. Dette sikrer, at man kører med korrekt dæktryk, hvilket forlænger dækkets og slangens levetid og så er ventilen lette at pumpe.

EAN: 3908300

Ingen anmeldelser af dette produkt.