3 anmeldelser
Denne slange er udviklet med autoventil, og slangen er lavet af butyl. Butyl er et syntetisk gummimateriale, der udmærker sig ved sin gode fleksibilitet og lufttæthed. Slangen er modstandsdygtig overfor ozon. Slangen er i en …
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 49,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne slange er udviklet med autoventil, og slangen er lavet af butyl. Butyl er et syntetisk gummimateriale, der udmærker sig ved sin gode fleksibilitet og lufttæthed. Slangen er modstandsdygtig overfor ozon. Slangen er i en høj kvalitet med en sikker vulkanisering omkring ventilen, som sikrer en lang holdbarhed.

Anvendelse
Denne slange anvendes primært til Mooncar, transportvogne og andre mindre køretøjer. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge, så kan den korrekte størrelse aflæses på siden af de dæk, som slangerne skal anvendes sammen med.

Specifikationer

  • Materiale: Butyl som er syntetisk og fleksibelt gummimateriale
  • Ventiltype: Autoventil
  • Ventildimension: Vinklet ventil med gevind ved støvhætte og gummi på den nederste del, 35 mm lang og 10 mm i diameter
  • Ventilen er med gevind ved støvhætte og metal på den øvrige del
  • Fabrikat: Kan variere men er af samme gode kvalitet og materiale
  • Indpakket: Enkeltvis i pose
  • Farve: Sort
  • Vægt: Ca. 265 gram

Kvalitetsniveau
Slangen har gennemført en løbende kvalitetskontrol, hvilket sikrer dig en cykelslange i god kvalitet. Slangen er udviklet i et ensartet og fleksibelt naturmateriale, som udover at være vibrationsdæmpende også er lufttæt og elastisk.

Montering
Denne slange er af butyl, og slangen er udviklet med autoventil, som også er kaldet for en bilventil. Ventilen er med automatisk åbne-/lukkesystem, som gør oppumpning let og udmærker sig ved, at man kan måle trykket under oppumpning, såfremt man bruger en pumpe med trykmåler/manometer. Dette sikrer, at man kører med korrekt dæktryk, som forlænger dæk og slangens levetid, og så er ventilerne lette at pumpe.

EAN: 5707865124562

30-06-2019
passer perfekt
09-10-2015
Varen helt i Orden.
18-06-2015
Det står i jeres beskrivelse at de passer på monncar men dette gør de ikke de har slange størelse 4x3,50-4,10 Hurtig levering og god kundesupport