1 anmeldelser
Passer til kørestol. Denne  slange er med auto ventil og slangen er lavet af butyl, som er et syntetisk gummimateriale, der udmærker sig ved sin gode fleksibilitet, lufttæthed og er modstandsdygtig overfor ozon. Slangen er i…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 49,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Passer til kørestol.

Denne  slange er med auto ventil og slangen er lavet af butyl, som er et syntetisk gummimateriale, der udmærker sig ved sin gode fleksibilitet, lufttæthed og er modstandsdygtig overfor ozon. Slangen er i en høj kvalitet med en sikker vulkanisering omkring ventilen, som sikrer en lang holdbarhed.

Anvendelse
Denne slange anvendes primært til EL-kørestole.
Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge, så kan den korrekte størrelse aflæses på siden af de dæk, som slangerne skal anvendes sammen med.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: Ca. 120 gram
  • Materiale: Butyl som er syntetisk og fleksibelt gummmateriale
  • Ventiltype: Autoventil med 90 graders bøjning
  • Ventildimension: 15 mm høj før bøjning, 30 mm lang efter bøjning og 8 mm i diameter
  • Ventilen er med gevind ved støvhætte og metal på den øvrige del
  • Fabrikat: Kan variere men er af samme gode kvalitet og materiale
  • Indpakket: Enkeltvis i pose

Sikkerhed og kvalitet
Slangen har gennemført en løbende kvalitetskontrol, hvilket sikrer dig en cykelslange i god kvalitet. Slangen er udviklet i et ensartet og fleksibelt naturmateriale, som udover at være vibrationsdæmpende også er lufttæt og elastisk.

Montering
Denne slange er med autoventil, som også er kendt som den såkaldte bilventil. Slangen er lavet i butyl. Ventilen er udviklet med automatisk åbne-/lukkesystem, som gør oppumpning let og udmærker sig ved, at man kan måle trykket under oppumpning, såfremt man bruger en pumpe med trykmåler/manometer. Dette sikrer, at man kører med korrekt dæktryk, som forlænger dæk og slangens levetid, og så er ventilerne lette at pumpe.

EAN: 4026495088251

24-03-2015
Som altid, hurtig service, hurtig levering. Ingen problemer. Slangen sidder nu hvor den skal, og den holder hvad den lover, luften bliver inden i den.