Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
4 anmeldelser
Dette GripGrab Racethermo skoovertræk er uundværligt, når du skal på din cykeltur i det danske vinterhalvår. Skoovertrækket er genialt til brug når du eksempelvis kører race el…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette GripGrab Racethermo skoovertræk er uundværligt, når du skal på din cykeltur i det danske vinterhalvår. Skoovertrækket er genialt til brug når du eksempelvis kører race eller MTB. Overtrækket skåner din sko, og med sin neongule farve, hjælper det også til at gøre dig synlig hvor du færdes.

Anvendelse
Racethermo skoovertrækket er særligt anvendeligt i overgangsperioderne samt når vinteren melder sig, altså særligt i våde og kolde forhold. Overtrækket har en smart lynlås bagerst, således at det er let at trække over din cykelsko, og dernæst lukke velcroremmen under skoen. Racethermo overtrækket er kompatibel med de fleste pedalsystemer på markedet.

Specifikationer

  • Farve: Neongul og sort
  • Materiale: 75% neopren, 20% nylon og 5% spandex
  • 2 mm. vandtæt neopren
  • Svejsede og tapede syninger
  • Justerbar velcrobånd under sålen
  • Reflekterende grafik
  • YKK lynlås
  • Kevlar forstærkninger
  • Zipper seal

Kvalitetsniveau
Dette skoovertræk er i en fremragende kvalitet og har forstærkede zoner ved hæl og tå. Racethermo er et solidt og let anvendeligt skoovertræk, som er udført i et slidstærkt materiale og det vil isolere mod vandsprøjt og sne. Neoprendelen er 2 mm. tyk og isolerer mod kulde, vand og mudder. Der er et justerbart velcrobånd under sålen og et elastisk bånd ved læggen, som gør det let at tage overtrækket af og på samt sikrer en god pasform. Sømmene er forstærket med ved snuden, så skoovertrækket bliver siddende.

Vejledende størrelsesguide
For racersko anbefaler vi at lægge 1 til din skostørrelse for løs pasform, vælge den samme skostørrelse hvis du ønsker normal pasform, og træk en størrelse fra hvis du ønsker stram pasform.

For MTB-sko anbefaler vi at lægge 2 til din skostørrelse for løs pasform, vælge at lægge 1 til skostørrelsen hvis du ønsker normal pasform, og vælg samme størrelse hvis du ønsker stram pasform.

Størrelse S M L XL XXL XXXL
Skostørrelse 38-39 40-41 42-43 44-45 46-47 48-49
26-08-2017
Rart til vinter passer perfekt
26-01-2017
Hurtig levering,produktet passer perfekt.produktet lever op til det man beskriver.👍
08-12-2016
Jeg er meget skuffet over dem hvis de skal passe til en sko på 48/49 så må det være kineser str og så kunne skaftet godt være længere
14-01-2016
Visiabiliteten er i top. Pasformen , her skal man bestille et nummer større ! Syntes at have en tendens til at glide ned bag til - kan være at dette er et spørgsmål om yderligere stramning af under velcro ! Kunne måske godt bruge en højere ankel beskyttelse/ skaft Umiddelbart varm nok ved ca - 4 grader