Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
GripGrab Cover socks hjælper dig med at holde dine fødder varme. Udover at holde dine fødder varme, så sikrer dette hvide skoovertræk dig også, at lir effekten er i top. Skoovertræk…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

GripGrab Cover socks hjælper dig med at holde dine fødder varme. Udover at holde dine fødder varme, så sikrer dette hvide skoovertræk dig også, at lir effekten er i top. Skoovertrækkets hvide design er med til at give dig et stilet look på cyklen.

Anvendelse
Cover Socks er et par tynde sokker, der skal trækkes udover cykelskoene. Udover at holde dine fødder varme, forhindre Cover Socks også grus og andet skidt i at trænge ned i cykelskoene. I bunden af hver strømpe er der et hul til skoens klampe. GripGrab Cover Socks kan benyttes med alle klampetyper.

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Meget tætsiddende
  • Bred elastisk manchet
  • Hul til klampe

Kvalitetsniveau
GripGrab Cover Socks er udført i et behageligt materiale og er forsynet med en bred elastik manchet, der holder sokkerne godt på plads. Kanten af klampehullet er forsynet med kraftige, elastiske syninger. Materialerne i handsken består af: 55% Polypropylen, 40% nylon, 5% polyuretane.

Vedligeholdelse
Cover Socks kan vaskes i maskine og bør vaskes med tøj af samme farve. Sokkerne må ikke tørretumbles eller stryges.

Størrelsesguide

Størrelse S M L
Skostørrelse 38-41 41-44 44-47
Ingen anmeldelser af dette produkt.