Race Aero TT skoovertræk er designet til kørsel, hvor tiden er det alt afgørende. Overtræksskoen regulerer din tid, fordi den har aerodynamiske egenskaber, samtidig med at den fører vindmodstanden henover spænder og remme, og…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Race Aero TT skoovertræk er designet til kørsel, hvor tiden er det alt afgørende. Overtræksskoen regulerer din tid, fordi den har aerodynamiske egenskaber, samtidig med at den fører vindmodstanden henover spænder og remme, og dermed kan du reducere din tid, ved at barbere de altafgørende sekunder af din tid.

Anvendelse
Race Aero TT er designet til tidskørsel, hvor alle sekunder tæller. Skoovertrækket har aerodynamiske egenskaber, hvilket gør den velegnet til tidskørsel, da vindmodstanden blæser let henover spænder og remme, så du dermed sparer tid.

Specifikationer

  • Farve: Sort/hvid
  • Materiale: 65% polyester og 35% elastan
  • Super aerodynamisk pasform
  • Specialiseret performance produkt
  • Høj skaft

Kvalitetsniveau
GripGrab har udviklet Race Aero TT overtrækskoen, så der ikke er så meget vindmodstand. Vindstrømmende suser hen over spænder og remme, hvilket betyder, at du kan reducere din tidskørsel med de alt afgørende sekunder, dette er fordi skoovertrækket har aerodynamiske egenskaber.

Vedligeholdelse
Skoovertrækket må maskinvaskes uden blegemiddel, men det må ikke tørretumbles eller vrides.

Vejledende størrelsesguide
Til MTB-sko anbefaler vi at lægge 2 numre til din skostørrelse for en løs pasform, ønsker du en normal psform skal du vælge en størrelse større og ønsker du en stram pasform, så bør du vælge samme størrelse, som du har i cykelsko.

Størrelse S M L
Skostørrelse 38-41 41-44 44-47

 

09-05-2018
Lækre overtræks sko, sidder godt på skoen og op ad anklen.