Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Skocoveret Women's RaceAero fra GripGrab giver dig den ultimative aerodynamiske effekt, når du træner eller kører løb. Coveret beskytter skoene mod snavs og muddersprøjt, og derudover kommer W…
Læs mere
Tilbudet udløber 08-12-2019
Vejl.: 249,00 Før 229,00
DKK 162,18
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Skocoveret Women's RaceAero fra GripGrab giver dig den ultimative aerodynamiske effekt, når du træner eller kører løb. Coveret beskytter skoene mod snavs og muddersprøjt, og derudover kommer Women's RaceAero også i et flot design. Overtrækket kan anvendes med de fleste pedalsystemer.

Anvendelse
Skooverstrækket er specielt designet til kvinder, og er beregnet til landevejskørsel, men er kompatibelt med de fleste pedalsystemer. YKK-lynlåse, som er placeret på hælen, gør, at skocoveret er nemt at få af og på. Race-fittet giver dig, under træning og under løb, den bedst tænkelige aerodynamiske effekt.

Specifikationer

  • Farve: Grøn
  • Race-fit
  • Fleksibelt Lycra
  • YKK-lynlås
  • Onesize

Kvalitetsniveau
GripGrab er et dansk mærke, som ikke går på kompromis med kvalitetsniveauet, og du er derfor sikret gode og slidstærke materialer, som er gennemtestede inden produktion, så produktet lever op til GripGrabs høje standarder.  

Vedligeholdelse
Women's RaceAero kan maskinvaskes med tøj af samme farve. Det må ikke tørretumbles eller stryges, og må ydermere ikke renses, vrides hårdt eller bleges. 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.