Denne bremseklods model G04S fra Shimano er lavet af resin. Bremseklodsen kan benyttes til blandt andet XT bremsekaliber model BR-M8000, BR-M785 og Shimanos SLX bremsekaliber BR-M7000 samt Shimano Alfine BR-S700. Anvendelse…
Læs mere
Vejl.: 159,00
DKK 139,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne bremseklods model G04S fra Shimano er lavet af resin. Bremseklodsen kan benyttes til blandt andet XT bremsekaliber model BR-M8000, BR-M785 og Shimanos SLX bremsekaliber BR-M7000 samt Shimano Alfine BR-S700.

Anvendelse
Denne bremseklods er designet til at blive monteret i bremsekaliber model Shimano XT, SLX og Alfine. Det er vigtigt at huske, at skivebremser har en indkøringsperiode, hvorunder bremsekraften gradvist øges. Du skal være opmærksom på disse forøgelser, når du bruger bremserne i indkøringsperioden. Du skal ligeledes være opmærksom efter udskiftning af bremseklodser eller skivebremserotor. Disse bremseklodser finder du blandt Shimanos topserier.

Specifikationer

  • Bremseklods-sæt inklusiv split
  • Område: Mountainbike/Citybike
  • Passer på Shimano modeller XT, SLX og Alfine
  • Model Resin G04S

Montering
Den nemmeste metode for at montere de fleste modeller er, at man starter med at afmontere hjulet og herefter presser stemplerne tilbage i kaliperen. Dette skal gøres med special værktøj eller en stor fladkærvet skruetrækker. Dernæst afmonterer du de gamle bremseklodser ved at tage splitten ud eller ved at fjerne skruen. Nu kan klodserne tages ud, og du kan montere de nye.Sørg for at aftørre bremseskiven i noget skivebremserens. Du kan se mere på nedenstående PDF fil for montering.

Sikkerhed og kvalitet
Denne bremseklods giver en stabil og præcis bremse-effekt, og med køleribberne sørger den for afkøling selv under hård belastning. Du skal dog være forsigtig med berøring af skive- og bremsekaliber efter kørsel, da disse kan blive meget varme. Sørg for at der ikke kommer olie og fedt på bremseklodserne og bremseskiverne, da bremserne så ikke vil virke optimalt. Hvis bremserne larmer når de bruges, er klodserne måske slidt ned under den brugelige grænse. Check at bremsesystem-temperaturen er faldet nok og check så at tykkelsen på hver klods er 0,5 mm eller mere, hvis de ikke er dette skal de udskiftes. 

Vedligeholdelse
Hvis man oplever at bremseklodserne mister sin effekt, kan det skyldes at det har været overophedet i længere tid eller af flere omgange. Problemet kan løses ved at afmontere klodserne og med let hånd slibe bremsebelægningen med et stykke sandpapir.

 

EAN: 4524667677116

Ingen anmeldelser af dette produkt.
Y8MY98010_A.pdf 0.20 mb