Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Shimano Metal L04C bremseklods med køleribber anvendes hovedsageligt til bremsekaliber af typen til landevej. Bremseklodsen er designet til at blive anvendt sammen med bremsekaliber BR-RS505. AnvendelseDenne bre…
Læs mere
Vejl.: 239,00
DKK 189,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Shimano Metal L04C bremseklods med køleribber anvendes hovedsageligt til bremsekaliber af typen til landevej. Bremseklodsen er designet til at blive anvendt sammen med bremsekaliber BR-RS505.

Anvendelse
Denne bremseklods er til montering i bremsekaliber model BR-RS505 som bruges på landevejscykler.

Specifikationer

  • Bremseklods-sæt inklusiv split
  • Område: Landevej
  • Passer på Shimano bremsekaliber BR-RS505
  • Model: Metal L04C med køleribber

Montering
Den nemmeste metode for at montere de fleste modeller er, at man starter med at afmontere hjulet og herefter presser stemplerne tilbage i kaliperen. Dette skal gøres med special værktøj eller en stor fladkærvet skruetrækker. Dernæst afmonterer du de gamle bremseklodser ved at tage splitten ud eller ved at fjerne skruen. Nu kan klodserne tages ud, og du kan montere de nye.Sørg for at aftørre bremseskiven i noget skivebremserens. Du kan se mere på nedenstående PDF fil for montering.

Sikkerhed og kvalitet
Denne bremseklods giver en stabil og præcis bremse-effekt, og med køleribberne sørger den for afkøling selv under hård belastning. Du skal dog være forsigtig med berøring af skive- og bremsekaliber efter kørsel, da disse kan blive meget varme. Sørg for at der ikke kommer olie og fedt på bremseklodserne og bremseskiverne, da bremserne så ikke vil virke optimalt. Hvis bremserne larmer når de bruges, er klodserne måske slidt ned under den brugelige grænse. Check at bremsesystem-temperaturen er faldet nok og check så at tykkelsen på hver klods er 0,5 mm eller mere, hvis de ikke er dette skal de udskiftes. 

Vedligeholdelse
Hvis man oplever at bremseklodserne mister sin effekt, kan det skyldes at det har været overophedet i længere tid eller af flere omgange. Problemet kan løses ved at afmontere klodserne og med let hånd slibe bremsebelægningen med et stykke sandpapir.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.