Disse Shimano bremseklodser er af typen Metal H03C med split og fjeder. For at forlænge bremseklodsens levetid er den forsynet med køleribbe. Bremseklodserne passer til Shimano bremsekaliber i følgende mod…
Læs mere
Vejl.: 339,00
DKK 279,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Disse Shimano bremseklodser er af typen Metal H03C med split og fjeder. For at forlænge bremseklodsens levetid er den forsynet med køleribbe. Bremseklodserne passer til Shimano bremsekaliber i følgende modeller: BR-M820 og BR-M640 hvilket er Shimanos Saint og Zee bremsekaliber.

Anvendelse
Denne Shimano bremseklods er designet til at blive monteret i en Shimano-bremsekaliber model XTR, XT, SLX og Alfine. Denne bremseklods er lavet i metal, hvilket giver den en længere levetid end en resin bremseklods. Derudover har metal bremseklodser den fordel, at de har en højere bremseeffekt under vanskelige forholde, hvorfor de anbefales til cykling i mudder og sand. Du skal dog være opmærksom på, at du skal undgå at berøre bremsekaliber (og skive) efter kørsel, da disse kan blive meget varme. Sørg desuden for, at der ikke kommer olie og fedt på bremseklodser og skiver, da det vil hæmme bremsernes effekt.

Specifikationer

  • Bremseklods med split og fjeder
  • Model H03C
  • Type: Metal
  • Passer både på for- og bagbremse kaliber

Montering
Når du skal montere din bremsekaliber, er den letteste metode at starte med at afmontere hjulet. Herefter skal du presse stemplerne helt tilbage i kaliberen; til dette skal du anvende specialværktøj eller en stor fladkærvet skruetrækker. Dernæst skal de gamle bremseklodser afmonteres, enten ved at tage splitten ud eller ved at fjerne skruen. Nu kan du tage klodserne ud og montere de nye. Til dette kan du også se den vedhæftede pdf fil for nærmere information.

Sikkerhed og kvalitet
Hvis bremserne larmer under aktivering, er klodserne måske slidt ned under den brugelige grænse. Når temperaturen på bremsesystemet er faldet nok, kan du tjekke tykkelsen på hver klods er minimum 0,5 mm., hvis dette ikke er tilfældet skal de udskiftes. Skivebremser har en indkøringsperiode, og bremseeffekten vil gradvist øges i løbet af denne periode. Du skal være opmærksom på disse forøgelser, når du bruger bremserne i indkøringsperioden. Dette gælder også efter udskiftning af bremseklodser eller bremseskiver.

Vedligeholdelse
Hvis man oplever at bremseklodserne mister sin effekt, kan det skyldes at det har været overophedet i længere tid eller af flere omgange. Problemet kan løses ved at afmontere klodserne og med let hånd slibe bremsebelægningen med et stykke sandpapir.

 

EAN: 4524667867609

Ingen anmeldelser af dette produkt.