Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du et par Shimano XTR, XT, SLX og Alfine bremseklodser af typen Resin H01A. Resein er et organisk materiale, der er mere fleksibelt end bremseklodser af metal. Disse bremseklodser er forsynet med køleribb…
Læs mere
Vejl.: 219,00
DKK 179,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du et par Shimano XTR, XT, SLX og Alfine bremseklodser af typen Resin H01A. Resein er et organisk materiale, der er mere fleksibelt end bremseklodser af metal. Disse bremseklodser er forsynet med køleribber, der forlænger levetiden på bremseklodserne. Bremseklodser af resin har den fordel, at de støjer mindre, giver god kontrol under bremsning og generelt anbefales til brug under tørt og vådt føre. Bremseklodserne passer til Shimanos bremsekalibre i følgende modeller: BR-M820 og BR-M640 hvilket er Saint og Zee bremsekalibre.

Anvendelse
Bremseklodsen er designet til at blive monteret i bremsekalibre model Shimano Saint og Shimano Zee. Bremseklodser som denne i resin anbefales generelt til brug under våde og tørre forholde. Vær forsigtnig med ikke at berøre bremsekaliberen (og skiven) efter kørsel, da disse kan blive meget varme. Sørg desuden for, at der ikke kommer hverken fedt eller olie på bremseklodser og skiver, da det kan forværre bremseevnen.

Specifikationer

  • Bremseklods med split og fjeder
  • Model H01A
  • Type: Resin
  • Passer både på for- og bagbremse kaliber

Montering
Når du skal montere din bremsekaliber, er den letteste metode at starte med at afmontere hjulet. Herefter skal du presse stemplerne helt tilbage i kaliberen; til dette skal du anvende specialværktøj eller en stor fladkærvet skruetrækker. Dernæst skal de gamle bremseklodser afmonteres, enten ved at tage splitten ud eller ved at fjerne skruen. Nu kan du tage klodserne ud og montere de nye. Til dette kan du også se den vedhæftede pdf fil for nærmere information.

Sikkerhed og kvalitet
Hvis bremserne larmer under aktivering, er klodserne måske slidt ned under den brugelige grænse. Når temperaturen på bremsesystemet er faldet nok, kan du tjekke tykkelsen på hver klods er minimum 0,5 mm., hvis dette ikke er tilfældet skal de udskiftes. Skivebremser har en indkøringsperiode, og bremseeffekten vil gradvist øges i løbet af denne periode. Du skal være opmærksom på disse forøgelser, når du bruger bremserne i indkøringsperioden. Dette gælder også efter udskiftning af bremseklodser eller bremseskiver.

Vedligeholdelse
Hvis man oplever at bremseklodserne mister sin effekt, kan det skyldes at det har været overophedet i længere tid eller af flere omgange. Problemet kan løses ved at afmontere klodserne og med let hånd slibe bremsebelægningen med et stykke sandpapir.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.