"Liner Glove" er navnet på denne lækre og utrolig lette inderhandske. Handsken er beregnet som det inderste lag under dine almindelige handsker, for at tilføre ekstra varme på de koldeste dage. Handsken er tynd og fylder utro…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

"Liner Glove" er navnet på denne lækre og utrolig lette inderhandske. Handsken er beregnet som det inderste lag under dine almindelige handsker, for at tilføre ekstra varme på de koldeste dage. Handsken er tynd og fylder utrolig lidt i din oppakning, hvis du skal på f.eks. ski- eller vandretur.

Anvendelse
"Liner Glove" er en inderhandske i lækker uldkvalitet. Handsker er i en lækker tynd kvalitet, som stort set intet fylder i din rygsæk, hvis du er på tur. I forår- og efterårs månederne vil du sagtens kunne bruge handsken som en tynd og let hverdagshandske.

Specifikationer:

  • Farve: Sort - Black
  • Materiale: 85% Merinould, 15% polyester
  • Kan bruges som inderhandske eller alene
  • Woolmark certificering

Kvalitetsniveau
"Liner Glove" inderhandsken er en lækker handske, som indeholder hele 85% merinould. "Liner Glove" er en utrolig lækker inderhandske, som holder fingrene varme, til trods for, at de er våde. Ved køb af "Liner Glove", får du virkelig kvalitet til pengene og så er handskerne tilmed Woolmark certificeret.

Vedligeholdelse
Da handskerne indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.