Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Sikker og flot hjelm fra Giro, der skaber sikkerhed og tryghed for både børn og forældre. Cykelhjelmen er blevet beklædt med fuld ABS hardbody, der skaber en høj kontrol over styrt sammen med d…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Sikker og flot hjelm fra Giro, der skaber sikkerhed og tryghed for både børn og forældre. Cykelhjelmen er blevet beklædt med fuld ABS hardbody, der skaber en høj kontrol over styrt sammen med den beskyttende foring af EPS liner. Mips teknologi karakteriserer cykelhjelmen, da den holder hovedet stabilt og sikkert under eventuelle styrt og stød, og mindsker risikoen for vrid af hovedet. Dett egiver en optimal kontrol over styrt for dit barn, der trygt kan lege på cykel og skateboard. Størrelse kan justeres hurtigt og præcist med Roc Loc justeringssystem, hvor en drejeknap bagpå blot skal benyttes for at justere størrelse på begge led. Cykelhjelmen kan desuden levere en ordentlig ventilation med svedtransporterende puder og 8 luftkanaler.

Anvendelse
Dime FS Mips fra Giro giver dit barn sikkerhed og tryghed med denne hjelm, der også kan efterlade en tryg forældre. Cykelhjelmen bliver nem at anvende for dit barn, da Roc Loc blot kan benyttes vha. en drejeknap bagpå hjelmen. Dette giver en perfekt pasform, så barnet kører rundt med en kompakt og tæt cykelhjelm. Hjelmen kan benyttes af børn i alderen 0-12 år, og kan vokses i grundet den fleksible justering.

Specifikationer

  • Farve: Mat sort
  • Aldersgruppe: Børn og junior op til ca. 12 år.
  • Indvendig omkreds: 47-51 cm eller 51-55 cm
  • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC
  • ABS Fuld hardbody skal med EPS liner
  • Integreret MIPS teknologi
  • Svedtransporterende puder i forskellige størrelser for bedre tilpasning
  • Roc Loc® justeringssystem
  • 8 luftkanaler

Kvalitetsniveau
Giro leverer kvalitetsprodukter til en god pris, og har gjort det i mange år. Firmaets kunder tæller amatører såvel som professionelle, der alle har brug for en vis portion af komfort og funktionalitet i deres produkter. Mærket benytter sig af de bedste materialer og seneste teknologier i deres produkter, så kunden står med det bedste produkt i hænderne.

Vedligeholdelse
Denne robuste hjelm fra Giro kræver ikke den store vedligeholdelse, men kan med fordel blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.