Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Med et smallere design og et cool look er Bells Local cykelhjelm en god kombination af udseende og sikkerhed til den modebevidste cyklist og skater. Hjelmen følger den klassiske skater-stil men har kombineret den med m…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med et smallere design og et cool look er Bells Local cykelhjelm en god kombination af udseende og sikkerhed til den modebevidste cyklist og skater. Hjelmen følger den klassiske skater-stil men har kombineret den med moderne komfort takket være ny teknologi. Hjelmen er bl.a. udstyret med Action Fit, der gør det muligt at justere dens størrelse, så den passer perfekt til dig. Oveni dette har den 10 ventilationshuller, der er placeret, så de giver optimal afkøling til dit hoved.

Anvendelse
Denne Bell Local cykel- og skaterhjelm er designet til Skatere, BMX og Freeride cykling, men egner sig også til almindelig bykørsel. Cykelhjelmens 10 ventilationshuller holder dit hoved koldt i varmen, og med Action Fit, er det nemt og hurtigt at udvide hjelmen, så du kan have en hjelmhue på indenunder.

Specifikationer

  • Farve: Mat lyserød (Mat Flamingo)
  • Aldersgruppe: Junior og voksne
  • Indvendig omkreds: Vælg mellem 51-55 / 55-59 og 59-63
  • Vægt: 453 gram
  • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC og ASTM F1492-08 (Skater)
  • 10 ventilationshuller
  • Action FitTM
  • ABS Hard Plastic Shell with EPS Liner

Kvalitetsniveau
Denne Bell Local Cykel- og Skaterhjelm er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø - og sundhedskrav - EN 1078. Foruden at beskytte dig i tilfælde af et uheld, er Bell Local også designet til at give god komfort. Hjelmen er derfor udstyret med Action Fit, der gør det muligt hurtigt at justere pasformen vha. en lille drejeknap bagerst i hjelmen.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse, men du kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud, hvis det er nødvendigt. Puderne er vaskbare og allergivenlige.

Justering og anvendelse
Med denne hjelm har du mulighed for at justere den indvendige omkreds ved hjælp af en skruejustering i nakken (Action FitTM). Med dette system regulerer du let hjelmens hovedrem i omkreds størrelse, men også den horisontale position på støtten i nakken. Man skal blot dreje på knappen i nakken indtil hjelmen er tilpasset så den sidder fast på hovedet.

03-03-2019
1000 tak for hurtig Expedia. Skøn hjelm.