Denne cykelhjelm holder sig på en moderigtig og alsidig sti, med fremragende specifikationer og design. Cykelhjelmen er robust og let, hvilket er muligt pga. en In-mold konstruktion, hvor yderskallen er støbt sammen med en be…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne cykelhjelm holder sig på en moderigtig og alsidig sti, med fremragende specifikationer og design. Cykelhjelmen er robust og let, hvilket er muligt pga. en In-mold konstruktion, hvor yderskallen er støbt sammen med en beskyttende foring af EPS liner. Dette giver en hjelm støbt i et, så der gives ordentlig beskyttelse mod hårde slag og stød. Specielt ved denne hjelm er, at den er udviklet med et selvregulerende tilpasningssystem, så pasformen tilpasser sig selv ved beklædning. Soft Tune System benytter sig af en elastik, så man endda kan vokse med hjelmen. Denne cykelhjelm giver desuden en fremragende ventilation med teknologien, Forced Air Cooling Technology.

Anvendelse
Yadd-I fra Abus sørger for et højt niveau af beskyttelse og komfort i trafikken, når du som trafikant færdes. Cykelhjelmen er ideel til den moderne pendler, og kan nemt anvendes med behagelige og justerbare stropper. Justeringen af pasformen foregår desuden nemt med en elastik.

Specifikationer

 • Farve: Hvid med striber
 • Vægt: 240-300 gram
 • In-mould konstruktion
 • Elastiktilpasning
 • 5 ventilationshuller
 • Aftagelige og vaskbare inderpuder'
 • Aftagelig skygge
 • Klik-spænde

Kvalitetsniveau
Abus kan bryste sig af, at have et stort fokus på sikkerheden. Dette adskiller dem fra andre fabrikanter, og har desuden sikret dem en dominerende plads på det internationale marked. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af produkter til amatører og professionelle, der sjældent er blevet efterladt skuffet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Denne smarte cykelhjelm fra Abus kræver ikke stor vedligeholdelse, men det ville være godt at bruge en fugtig klud ved skidt og snavs. Det anbefales ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige produktet.


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedet omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.