Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Søgt efter at ramme alle parametre, når det handler om et højt aktivitetsniveau, kommer denne hjelm til børn fra Abus. Cykelhjelmen er lavet med ABS hard-shell technology, så der gives en komp…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Søgt efter at ramme alle parametre, når det handler om et højt aktivitetsniveau, kommer denne hjelm til børn fra Abus. Cykelhjelmen er lavet med ABS hard-shell technology, så der gives en kompakt og hård skal, der kan give beskyttelse mod hårde slag og stød. Dette ses også ved den robuste og lette In-mold konstruktion, der sikrer en sammenstøbt yder- og inderskal. Dermed mindskes skader ligeså ved eventuelle styrt. Scraper giver desuden en god ventilation, og kan nemt justeres med Zoom Ace Urban.

Anvendelse
Scraper Kid fra Abus sørger for beskyttelse og alsidige til dit barn, så et højt aktivitetsniveau kan bibeholdes. Cykelhjelmen henvender sig til alle børn og aktiviteter, lige fra skateboarding til almindelig færdsel i trafikken. Hjelmen er desuden meget nem at anvende, da den er lavet med justerbare stropper og et nemt justeringssystem, hvor pasformen blot skal ændres vha. et spænde i nakken.

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Vægt: 400-420 gram
  • Finjusterbart nakkespænde
  • 8 ventilationshuller
  • Plads til hestehalen
  • Klik-hagespænde
  • Aftagelige og vaskbare inderpuder
  • Refleksdetaljer

Kvalitetsniveau
Sikkerheden er højt placeret hos fra Abus, der har leveret cykelhjelme fyldt med sikkerhed, komfort og funktionalitet i mange år. Dette har givet dem en speciel plads på det internationale marked, hvor de desuden har beriget amatører og professionelle i årevis. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Der kræves ingen speciel vedligeholdelse af produkter fra Abus, men man kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Man bør desuden være forsigtig med brug af stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige produktet.

Ingen anmeldelser af dette produkt.