Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Abus Scraper 3.0 ACE gør sig værdig til at være del af en topserie, med sit brug af de fineste specifikationer og stilrende design. ABS hard-shell Technology er blevet brugt til at definere en hård og…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Abus Scraper 3.0 ACE gør sig værdig til at være del af en topserie, med sit brug af de fineste specifikationer og stilrende design. ABS hard-shell Technology er blevet brugt til at definere en hård og kompakt skal på hjelmen, der også er gjort robust og let med en In-mold konstruktion. Denne konstruktion sørger for en sammensmeltet skal, der give beskyttelse mod hårde slag og stød, og samtidig være nede i en lav vægt. Den gennemgående beskyttelse ses også ved pande og nakke, hvor beskyttelsen er ekstra dyb. Alle uforudsete slag og skader er dermed mindsket, så der kan gives en ekstra høj komfort med hjelmen. Et tempereret hoved bliver desuden ideelt med denne hjelm, der benytter sig af Air Cooling Technology, så hovedet ikke bliver overophedet. Justering af den indre pasform bliver nemt med denne hjelm, da Zoom Ace Urban tilbyder hurtig og præcis indstilling.

Anvendelse
Scraper 3.0 ACE fra Abus bryder rammerne for en alsidig skaterhjelm, der kan yde høj beskyttelse og komfort. Cykelhjelmen giver mange muligheder for anvendelse, og kan benyttes til alt fra skateboarding til cykling. Hjelmen er nem at anvende, da den er lavet med behagelige og justerbare elementer, der skaber komfort. Justering af den indre pasform kan desuden gøres nemt og hurtigt med et spænde i nakken.

Specifikationer

  • Farve: Orange
  • Vægt: 440-460 gram
  • Finjusterbart nakkespænde
  • Justerbare remme
  • Plads til hestehalen
  • God ventilation
  • 8 ventilationshuller
  • Klik-hagespænde
  • Aftagelige og vaskbare inderpuder
  • Refleksdetaljer

Kvalitetsniveau
Abus er på toppen af cykelsporten med sit høje fokus på sikkerhed, der er kombineret med en god portion af komfort og funktionalitet. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor amatører og professionelle har nydt godt af deres produkter i årevis. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Scraper 3.0 ACE fra Abus kræver ikke en stor vedligeholdelse, men kan med fordel blive tørret over med fugtig klud ved skidt og snavs. Dog anbefaler vi, at man er forsigtig med brug af stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse. Dette kan ende med at beskadige produktet.

Ingen anmeldelser af dette produkt.