Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Abus benytter sig af den velkendte og stilrene form i en skaterhjelm, men har proppet den med de fineste og bedste specifikationer. Cykelhjelmens skal er karakteriseret ved ABS hard-shell Technology, så en hård og…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Abus benytter sig af den velkendte og stilrene form i en skaterhjelm, men har proppet den med de fineste og bedste specifikationer. Cykelhjelmens skal er karakteriseret ved ABS hard-shell Technology, så en hård og kompakt skal fås. Denne beskyttelse er gennemgående i hjelmen, der også bruger en In-konstruktion, til at lade hjelmen være robust og let i en sammensmeltet konstruktion. Hjelmen er lavet med ekstra dyb beskyttelse ved pande og nakke, da den er designet efter hovedets anatomi. Dermed kan man få en fuld beskyttelse mod uforudsete udfordringer eller slag. Scraper 3.0 yder et højt niveau af ventilation med Forced Air Cooling Technology, så hovedet forbliver tempereret og aldrig overophedet. En nænsom indstilling af den indre pasform kan desuden nemt foregå vha. Zoom Ace Urban.

Anvendelse
Scraper 3.0 fra Abus bruger stilrene midler kombineret med essentielle og robuste specifikationer. Dermed kan skaterhjelmen henvende sig til alt fra skateboarding til almindelig færdsel på cyklen. Cykelhjelmen er karakteriseret ved bløde og justerbare stropper, og kan dermed nemt anvendes. Justeringen kommer desuden til at foregå nemt og hurtigt på denne hjelm, da det blot foregår vha. et spænde i nakken.

Specifikationer

  • Farve: Mathvid
  • Vægt: 420-440 gram
  • Finjusterbart nakkespænde
  • Justerbare remme
  • 8 ventilationshuller
  • Plads til hestehalen
  • Klik-spænde
  • Aftagelige og vaskbare inderpuder
  • Refleksdetaljer

Kvalitetsniveau
Abus går ikke på kompromis med sikkerheden i deres produkter, hvilket har gjort dem til et signifikant alternativ på markedet. Firmaet har også altid tilføjet en god portion af komfort og funktionalitet i deres produkter, så amatører og professionelle altid har stået med et kvalitetsprodukt i hænderne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Dette produkt kender ingen stor vedligeholdelse, men kan med fordel blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler ikke, at man benytter sig af stærke rengøringsmidler, da dette kan ende med at beskadige cykelhjelmen.

Ingen anmeldelser af dette produkt.