Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Abus har blandet traditioner med innovative og alsidige sikkerhedsstrategier, for at skabe den ideelle hjelm til et højt aktivitetsniveau. Skallen på hjelmen er karakteriseret ved ABS hard-shell Technology, hvor …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Abus har blandet traditioner med innovative og alsidige sikkerhedsstrategier, for at skabe den ideelle hjelm til et højt aktivitetsniveau. Skallen på hjelmen er karakteriseret ved ABS hard-shell Technology, hvor en kompakt og beskyttende skal fås, så der ydes beskyttelse mod hårde slag og stød. Denne beskyttelse fås også ved den In-mold konstruktion, hjelmen benytter sig af. Her kan skaterhjelmen igennem en sammenstøbning af skallerne, give en god beskyttelse mod hårde slag og stød, og samtidig være nede i en lav vægt. Hjelmen er designet efter hovedets anatomi, og kan derfor give en god og ergonomisk beskyttelse hele vejen rundt. Dette ses også ved en ekstra dyb beskyttelse ved pande og nakke. Denne cykelhjel, har også styr på, at hovedet skal være tempereret ved høj aktivitet. Dette ses ved det integrerede Forced Air Cooling Technology, der giver en yderst god komfort med sin ventilation. Justeringen af hjelmens pasform foregår desuden nemt vha. Zoom Ace Urban.

Anvendelse
Scraper 3.0 fra Abus viser sig som ideel til den moderne pendler og skater, da den har et smart design og nogle alsidige specifikationer, der kan yde et højt niveau af beskyttelse. Cykelhjelmen henvender sig til alt fra skateboarding til almindelig færdsel i trafikken, og er meget nem at anvende. Karakteriseret ved bløde og justerbare stropper og hængsler, yder hjelmen stor komfort til brugeren, mens et nakkespænde sørger for hurtig og nem justering af den indre pasform.

Specifikationer

  • Farve: Magenta Berry
  • Vægt: 420-440 gram
  • Finjusterbart nakkespænde
  • Justerbare remme
  • 8 ventilationshuller
  • Plads til hestehalen
  • Klik-spænde
  • Aftagelige og vaskbare inderpuder
  • Refleksdetaljer

Kvalitetsniveau
Abus har aldrig gået kompromis med deres produkter, der ligeså har indeholdt en god portion af komfort og funktionalitet. Dette adskiller mærket fra andre fabrikanter, og har desuden givet dem en dominerende plads på det internationale marked. Firmaet har i årevis leveret kvalitetsprodukter til både amatører og professionelle, og har sjældent skuffet med deres imponerende produkter.

Vedligeholdelse
Der kræver ikke en stor vedligeholdelse af dette produkt, men man kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Man bør dog være forsigtig med brug af stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige produktet.

08-09-2019
God service👍 Produktet er også et ret godt, nem at tage på og sidder godt, også rar og komfortabel at Have på.👍😊