Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
De yngste i flokken vil naturligvis også peppe deres cykel op med et fedt skærmsæt, og det får de mulighed for med dette fede SKS Velo 55 Junior skærmsæt. Hvad enten junior skal i skole ell…
Læs mere
Vejl.: 109,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

De yngste i flokken vil naturligvis også peppe deres cykel op med et fedt skærmsæt, og det får de mulighed for med dette fede SKS Velo 55 Junior skærmsæt. Hvad enten junior skal i skole eller ud på en lille weekend-cykeltur, så er det også vigtigt at de er dækket godt ind, og det kan du være sikker på med dette junior skærmsæt.

Anvendelse
Dette SKS Velo 55 Junior sorte skærmsæt passer til 24" hjul, og med en bredde på 55 mm. passer de til trekking-, cross-, fitness- og mountainbike cykler i junior udgaver. Skærmsættet sikrer dig maksimal beskyttelse, og sørger for at hverken ryg eller fødder bliver våde eller beskidte, når du cykler i regnvejr.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 190 gram
  • Bredde: 55 mm.
  • Passer til 24"

Montering
Denne montering er ikke svær, da man blot skal benytte sig af de medfølgende beslag og monteringsværktøj. Der skal desuden ikke bruges megen cykelværktøj til selve monteringen.

Kvalitetsniveau
Med dette skærmsæt får du et sæt skærme i højeste kvalitet, samt et sæt der sørger for at holde dig ren, uanset om junior cykler i skoven, i byen eller på stierne. 

Vedligeholdelse
Skærmene kræver ikke nogen særlig form for vedligeholdelse, men vi anbefaler at skærmene, ligesom cyklen, vaskes efter behov. Vi anbefaler også, at man ved montering bruger fedt til at smøre gevindet i boltene; dermed er det lettere at løsne gevindet fremover ved eksempelvis småjusteringer.

20-01-2018
Passer perfekt på cyklen, god pris