1 anmeldelser
Med dette SKS Longboard får du et af de længste og bedst beskyttende skærmsæt. Skærmsættet er inklusiv stivere, og de er dermed komplette til at montere. Det er det ideelle skærms&ael…
Læs mere
Vejl.: 289,00
DKK 239,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Med dette SKS Longboard får du et af de længste og bedst beskyttende skærmsæt. Skærmsættet er inklusiv stivere, og de er dermed komplette til at montere. Det er det ideelle skærmsæt til cyklisten, der ønsker et kvalitetssæt til sin cykel, og med det smarte Secu Clip system, får du et skærmsæt hvor sikkerheden er i top.

Anvendelse
Dette SKS Longboard skærmsæt passer til 28" hjul, og med en bredde på 45 mm. passer de til racer-, trekking-, og fitnesscykler. Skærmsættet sikrer dig maksimal beskyttelse, og sørger for at hverken ryg eller fødder bliver våde, når du cykler i regnvejr.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 689 gram.
  • Bredde: 45 mm.
  • Længde på forskærm: 960 mm.
  • Længde på bagskærm: 1300 mm.
  • Passer til 28"
  • Secu Clip

Montering
En montering af dette skærmsæt er defineret af det smarte system, "Secu Clip", hvor skærmstiverne blot skal klikkes ind. De medfølgende møtrikkerne kan nemt efterspændes med en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Longboard skærmene er udviklet med en sikkerhedsordning, således at stiveren glider ud af beslaget og frigøres af plaststykket, hvis der for eksempel skulle komme en gren ind i hjulet. Dette system kaldes Secu Clip. Du får altså et sær skærme i højeste kvalitet.

Vedligeholdelse
Skærmene kræver ikke nogen særlig form for vedligeholdelse, udover en vask i ny og næ. Vi anbefaler dog, at man ved montering bruger fedt til at smøre gevindet i boltene; dermed er det lettere at løsne gevindet fremover ved eksempelvis småjusteringer.

EAN: 4002556459529

14-12-2017
Dækker godt. Ikke mere beskidte bukser men skulle bore et hul i bagskærmen for at montere den til stellet.