Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Dette skærmsæt fra SKS er et af de længste på markedet - og derved kaldet SKS Longboard. Skærmsættet har en lækker, cremet farve, hvor strintskærmene er holdt i sort. Du få…
Læs mere
Vejl.: 289,00
DKK 229,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette skærmsæt fra SKS er et af de længste på markedet - og derved kaldet SKS Longboard. Skærmsættet har en lækker, cremet farve, hvor strintskærmene er holdt i sort. Du får et skærmsæt inklusiv stivere med secu clip montering, hvilket øger sikkerheden, hvis der skulle komme en gren i hjulet, da clipsene løsnes fra hjulet.

Anvendelse
Disse skærme kan anvendes til de længere cykelture, race, samt fitnesscykler. Longboard er med ekstra længde, hvilket mindsker risikoen for snavs og vand. Sættet passer til 28" hjul og har en bredde på 45 og 35 mm.

Specifikationer

  • Farve: Latte macchiato (creme)
  • Vægt: 45 mm: 689 g, 35 mm: 630 g.
  • Forskærm: 960 mm
  • Bagskærm: 1300 mm
  • Montering: Secu clip

Montering
SKS har gjort montering af dette skærmsæt nemt med systemet, "Secu Clip", hvor skærmstiverne blot skal klikkes ind i beslaget. De medfølgende beslag og monteringsværktøj gør desuden montering nem, hvor man blot skal benytte sig af en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
SKS er et anerkendt, solidt og godt tysk produceret mærke. Du får et skærmsæt, som er yderst godt kvalitetsmæssigt og med secu clip er der også taget højde for sikkerheden.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske skærmene, når du indimellem også vasker din cykel. Skærmsættet kræver altså minimal vedligeholdelse.

Ingen anmeldelser af dette produkt.