Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
3 anmeldelser
Skærmsættet fra SKS kaldet Longboard er egnet til både race, længere cykelture, samt fitnesscykler. Som du kan høre på navnet, har SKS her lavet et skærmsæt med ekstra læ…
Læs mere
Vejl.: 289,00
DKK 229,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Skærmsættet fra SKS kaldet Longboard er egnet til både race, længere cykelture, samt fitnesscykler. Som du kan høre på navnet, har SKS her lavet et skærmsæt med ekstra længde, som giver dig en rigtig god beskyttelse mod snavs og vand.

Anvendelse
Longboard sættet fra SKS passer til 28" hjul og har en profilbredde på henholdsvis 45 og 35 mm. Sættet er inklusiv rustfrie stivere og monteret med secu clip. Secu clip øger din sikkerhed under transport, idet stiveren glider ud af beslaget, hvis der f.eks. skulle komme en gren på afveje og mindsker derved risikoen for at hjulet blokeres.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 45 mm: 689 g, 35 mm: 630 g.
  • Forskærm: 960 mm
  • Bagskærm: 1300 mm
  • Montering: Secu clip

Montering
Montering af dette skærmsæt kan blot ske ved, at man benytter sig af SKS' smarte "secu-clip", hvorledes stiverne blot monteres ved at blive klikket ind. Derefter kan man vælge at efterspænde med en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
SKS er et anerkendt, solidt og godt tysk produceret mærke. Du får et skærmsæt, som er yderst godt kvalitetsmæssigt og med secu clip er der også taget højde for sikkerheden.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske skærmene, når du indimellem også vasker din cykel. Skærmsættet kræver altså minimal vedligeholdelse

17-10-2017
Hej, varen naturligvis helt i orden ved modtagelsen, og dejligt med bolsjer i kassen. Ved montering på min TREK vinterraser var stængerne bare en del for lange, jeg har haft Longbord skærme monteret tidligere hvor stængerne passede perfekt i længde, så jeg tog bare de gamle stænger, så nu har jeg perfekte skærme monteret. :-) Og ja, jeg køber naturligvis igen.
27-09-2017
simpel montage
18-11-2015
Lidt ærgerligt at forskærmens top-bøjle ikke kan skubbes længere op, så selvom der er god plads til skærmen mellem dæk og bremse så skulle bøjlen ændres så skærmen ikke går på dækket.