Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Dette Bluemels SKS skærmsæt er det ideelle sæt til motionisten der kører race, eller til cyklisten og pendleren som ønsker et kvalitetssæt til sin cykel. Med det smarte ASR sikkerhedssyst…
Læs mere
Vejl.: 229,00
DKK 209,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette Bluemels SKS skærmsæt er det ideelle sæt til motionisten der kører race, eller til cyklisten og pendleren som ønsker et kvalitetssæt til sin cykel. Med det smarte ASR sikkerhedssystem, får man et super genialt skærmsæt til cyklen.

Anvendelse
Dette SKS Bluemels skærmsæt passer til 28" hjul, og de har en bredde på 35 mm. der gør at det passer til racer-, trekking-, og citybikes.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Bredde: 35 mm.
  • Længde på forskærm: 680 mm.
  • Længde på bagskærm: 1185 mm.
  • Passer til 28" med en max bredde på 28 mm.
  • ASR - Automatic Stay Release

Montering
En montering af dette skærmsæt kan foregå ved, at man benytter sig af et ASR sikkerhedssystem, der nemt kan monteres på hjulene sammen med de medfølgende monteringsværktøj hvorledes, at man kan benytte sig af en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Skærmsættet har et såkaldt ASR system, der gør, at forskærmens skærmstivere kan frigøres af plaststykket. Af sikkerhedsmæssige årsager fastgøres den dermed på cyklens forgaffel, og på denne måde får du altså en genial sikkerhedsordning på cyklen. Se video i bunden af skærmen.

Vedligeholdelse
Skærmene kræver ikke særlig vedligeholdelse, udover en vask i ny og næ. Vi anbefaler dog, at du bruger fedt ved montering til at smøre gevindet i boltene; på denne måde er de lettere at løsne fremover ved eksempelvis småjusteringer.

Ingen anmeldelser af dette produkt.