Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Dette SKS skærmsæt er yderst gennemtænkt. Sættet er udstyret med en smart dobbelthængslet quick release monteringsfunktion, som gør monteringen yderst nem for dig. Skærmsættet …
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 319,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Dette SKS skærmsæt er yderst gennemtænkt. Sættet er udstyret med en smart dobbelthængslet quick release monteringsfunktion, som gør monteringen yderst nem for dig. Skærmsættet fra SKS er sølvfarvet, og dermed kan det anvendes på de fleste cykler. Du får et sæt, der passer til dæk med en bredde på 25-32 mm.

Anvendelse
Dette SKS Raceblade skærmsæt passer til 700c hjul med en bredde på 25-32 mm. Skærmene passer til racercykler samt trekking-, fitness- og citybikes, og de kan anvendes af både motionisten og pendleren.

Specifikationer

  • Farve: Sølv
  • Vægt: 365 gram
  • Bredde: 25-32 mm.
  • Passer til 28" hjul
  • Længde på forskærm: 565 mm.
  • Længde på bagskærm: 730 mm.

Montering
Monteringen af dette skærmsæt gøres nemt med de medfølgende beslag og quick-release system. En unbrakonøgle kan desuden benyttes til at efterspænde de respektive møtrikker.

Kvalitetsniveau
Skærmsættet har en yderst let og ekstra lang flap, som giver en ekstra beskyttelse mod stænk og sprøjt. Sættet er yderst nemt at montere, og sammen med skærmsættet medfølger der et selvklæbende monteringssæt, så du ikke risikerer at det går ud over lakken. Se eventuelt vedhæftede video, for en nem guide.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at du vasker skærmene på samme vis, som du vasker din cykel. Ydermere er det nemt at rengøre Raceblade skærmene, idet de nemt kan afmonteres. Skærmene kræver dermed minimal vedligeholdelse.

21-11-2017
Rimelig svære at tildanne, beskytter godt når de så sidder