Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Dette Raceblade skærmsæt fra SKS hedder Pro Sølv 700 x 25 mm., og er et skærmsæt som passer til din racercykel, der har en dækbredde på max. 25 mm. Skærmene…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 279,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette Raceblade skærmsæt fra SKS hedder Pro Sølv 700 x 25 mm., og er et skærmsæt som passer til din racercykel, der har en dækbredde på max. 25 mm. Skærmene kan nemt tilpasses dine hjul ved at justere længden af stiverne. Dens smarte monteringssystem passer også til aerogafler, og derudover er det kompatibelt med skivebremser. Sættet har en lækker sølvfarve, som skiller sig ud fra det klassiske sorte.

Anvendelse
Skærmsættet Raceblade Pro fra SKS er monteret med lange superlight mudderflapper, som giver ekstra beskyttelse. Den har et smart dobbelthængslet quick release monteringssystem. Skærmene kan nemt tilpasses dit hjul ved at justere længden på stiverne.  

Specifikationer

  • Farve: Sølv
  • Vægt: 355 gram
  • Passer til 28"
  • Dækbredde: 25mm
  • Længde på forskærm: 519 mm
  • Længde på bagskærm: 680 mm
  • Inkl. stivere

Montering
Montering bliver nem med de medfølgende beslag og quic-release systemer, der kan tilbyde en hurtig og præcis montering. En unbrakonøgle kan desuden benyttes til at efterspænde de medfølgende monteringsmøtrikker.

Kvalitetsniveau
Med dette skærmsæt fra SKS får du et sæt skærme i højeste kvalitet. Samtidig får du også et sæt, der sørger for at holde dig ren uanset om du cykler i skoven, på stierne eller i byen.

Vedligeholdelse
Skærmene kræver ikke nogen særlig form for vedligeholdelse, udover en vask i ny og næ.

Ingen anmeldelser af dette produkt.