Dette "Crossboard" skærmsæt er fra tyske SKS, som producerer cykeldele og tilbehør til cykelentusiaster over hele verden. Sættet er for dig der elsker en god cykeltur på landevejen eller i skoven, men gerne vil undgå de oblig…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 129,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette "Crossboard" skærmsæt er fra tyske SKS, som producerer cykeldele og tilbehør til cykelentusiaster over hele verden. Sættet er for dig der elsker en god cykeltur på landevejen eller i skoven, men gerne vil undgå de obligatoriske mudderstænk, som ellers ville ramme både dig og din cykel.

Anvendelse
Dette "Crossboard" skærmsæt fra SKS er egnet til både trekking og MTB. Sættet kan anvendes til alle MTB-cykler med en hjulstørrelse på mellem 26"-29" -dog med en maks stel-diameter på 35 mm.

Specifikationer

  • Model: SKS Crossboard
  • Farve: Sort
  • 26", 27" og 28"
  • Max 35 mm. stel i diameter
  • Egnet til: Trekking og MTB
  • Monteringsbeslag og skruer medfølger

Montering
Monteringsvejledning medfølger, ligesom monteringsværktøj og skruer er inkluderet i skærmsættet.

Kvalitetsniveau
Som med alle øvrige SKS produkter, er dette skærmsæt i en god og robust kvalitet. SKS er et tysk brand, som er kendt for deres gode kvalitet og lækre design og du kan derfor roligt investere i et produkt fra fra SKS.

Vedligehold
Dette SKS Crossboard skærmsæt, kræver ikke særlig vedligehold. Det er dog altid en god ide med en vask, hvis sættet bliver meget beskidt.

EAN: 4002556164812

Ingen anmeldelser af dette produkt.