Her får du et skærmsæt fra SKS, som til forveksling ligner et almindelig skærmsæt i aluminium -sættet er dog lavet i robust plastmateriale og vejer derfor ikke så meget på cykle…
Læs mere
Vejl.: 269,00
DKK 189,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du et skærmsæt fra SKS, som til forveksling ligner et almindelig skærmsæt i aluminium -sættet er dog lavet i robust plastmateriale og vejer derfor ikke så meget på cyklen.

Til skærmsættet medfølger stivere, som gør skærmsættet meget robust, når først det er monteret på cyklen. For at mindske din risiko for styrt, er sættet udstyret med ASR-beslag, som minimere risikoen for at hjulet blokere hvis f.eks. en gren skulle komme i hjulet under cykelturen.

Anvendelse

Dette SKS Bluemels Olympic Racer skærmsæt er til anvendelse af city- og touring og passer til 28" dæk med en profilbredde på maks 35 mm.

 

Specifikationer

Model: SKS Bluemels Olympic Racer

Farve: Sølv

Størrelse:

Bredde: 35 mm.

Inkl. stivere i rustfri stål

28"

Materiale: Plast

Montering: Foran og bagpå

Skruer og monteringsværktøj medfølger

ASR-beslag, som minimere risikoen for at hjulet blokere, hvis f.eks. en gren skulle komme i hjulet

 

Montering
En montering af dette skærmsæt er nem, og sket blot vha. det medfølgende monteringsværktøj og møtrikker, der kan betjenes med en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
SKS sørger for en god oplevelse på cyklen med deres produkter, der yder komfort og funktionalitet. Firmaet drives efter at producere tilbehør til cykler, der efterlader kunden med det bedste resultat. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Skærmsættet kræver ikke stor vedligeholdelse, og kan med fordel tørres over med en fugtig klud.

EAN: 4002556191634

Ingen anmeldelser af dette produkt.