Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
SKS er et tysk brand som fokusere på at producere produkter med af høj kvalitet, med funktionalitet og design i fokus under udviklingen. Dette Bluemels junior skærmsæt passer til 20" hjul og er produ…
Læs mere
Tilbudet udløber 23-02-2020
Vejl.: 269,00 Før 209,00
DKK 202,50
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

SKS er et tysk brand som fokusere på at producere produkter med af høj kvalitet, med funktionalitet og design i fokus under udviklingen.

Dette Bluemels junior skærmsæt passer til 20" hjul og er produceret i plast, til trods for at det ligner almindelige skærme, lavet i aluminium.

Skærmsættet indeholder ASR-beslag, som minimere risikoen for at hjulet blokere, hvis f.eks. en gren eller andet skulle komme i hjulet. Dette er en god sikkerhedsforanstaltning, når det drejer sig om dit barns sikkerhed på cyklen.

Anvendelse

Dette Bluemels skærmsæt har en bredde på 60 mm. og kan monteres på en cykel med 20" dæk. Sættet indeholder stivere, både til for- og bagskærmen som gør, at skærmsættet sidder solidt på cyklen.

Specifikationer

Model: SKS Bluemels

Farve: Sort

Bredde: 60 mm.

Inkl. stivere

20"

Materiale: Plast

Montering: Foran og bagpå

Skruer og monteringsværktøj medfølger

Beslag i rustfri stål

ASR-beslag, som minimere risikoen for at hjulet blokere, hvis f.eks. en gren skulle komme i hjulet

 

Montering
En montering af dette skærmsæt er nem, og sket blot vha. det medfølgende monteringsværktøj og møtrikker, der kan betjenes med en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
SKS sørger for en god oplevelse på cyklen med deres produkter, der yder komfort og funktionalitet. Firmaet drives efter at producere tilbehør til cykler, der efterlader kunden med det bedste resultat. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Skærmsættet kræver ikke stor vedligeholdelse, og kan med fordel tørres over med en fugtig klud.

Ingen anmeldelser af dette produkt.