Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Dette sorte SKS Bluemels helskærmsæt er udviklet i plast med rustfrie skærmstivere. Skærmsættet passer på mange 26" juniorcykler samt mountainbikes med 26" hjul. Dette giver junior mulighed…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette sorte SKS Bluemels helskærmsæt er udviklet i plast med rustfrie skærmstivere. Skærmsættet passer på mange 26" juniorcykler samt mountainbikes med 26" hjul. Dette giver junior mulighed for, at få en alsidig beskyttelse til stellet mod skidt og snavs.

Anvendelse
Skærmsættet passer bl.a. til 26" MTB hjul. Skærmene er 60 mm brede og består af for- og bagskærm, samt skærmstiver og skærmstiver-plastbeslag. Bemærk at disse skærme er udviklet med en sikkerhedsordning, således at forskærmens skærmstiver kan frigøres af plaststykket, hvor den fastgøres på cyklens forgaffel. Systemet kaldes ASR (Automatic Stay Release)

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Bredde: 60 mm
  • Passer til juniorcykler med 26" hjul
  • Passer til MTB-cykler med 26" hjul
  • ASR - Automatic Stay Release
  • Rustfrie skærmstivere og skærmstiverbeslag medfølger
  • Bolte og møtrikker medfølger

Montering
Der skal bruges en top- eller gaffelnøgle på 8 mm, samtidig med en unbrakonøgle på 4 mm.
Der er mulighed for justering, så skærmene sidder så tæt over hjulene, som du ønsker. Skærmstiverne kan reguleres i længden, hvilket gøres ved at løsne skærmstiverbeslaget, som holder skærmstiverne fast til selve skærmen.

Kvalitetsniveau
SKS har skabt et stort navn ved, at bidrage til cykelsporten med kvalitetsstemte produkter til en ordentlig pris, hvor hverdagens problemer og mangler på cyklen bliver løst på bedste vis. Dette har givet dem et verdensomspændende salg, hvor kunder er blevet stillet tilfredse. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Selve skærmene er lavet i en hård "sandwichkonstruktion" af plast og er stort set uforgængelige. Vi anbefaler dog ved montering at bruge fedt til at smøre gevindet i boltene. Dette gør det lettere at løsne bolte fremover ved småjusteringer og minimerer rust og ødelæggelse af gevind.

16-02-2015
Skærmene er af ok kvalitet, montering er dog omstændig med flere små løsdele der er besværligt at få samlet. Der er ikke vedlagt reservedele i sættet så drop endelig ikke nogen dele på gulvet under samlingen (som skete for mig). Skærmstivere var desværre ca. 2 cm. For lange både foran og bag hvilket gjorde at jeg skulle i gang med Saw og tang for at få det til at passe. Alt i alt ikke et produkt jeg vil anbefale.