Dette sorte SKS Bluemels helskærmsæt er udviklet i plast med rustfrie skærmstivere. Skærmsættet passer på mange 26" juniorcykler samt mountainbikes med 26" hjul. Dermed kan du nemt og hurti…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 199,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Dette sorte SKS Bluemels helskærmsæt er udviklet i plast med rustfrie skærmstivere. Skærmsættet passer på mange 26" juniorcykler samt mountainbikes med 26" hjul. Dermed kan du nemt og hurtigt opnå en sikker kørsel, hvor hverken eller skidt eller snavs kommer til at genere din kørsel.

Anvendelse
Skærmsættet passer bl.a. til 26" MTB hjul. Skærmene er 53 mm brede og består af for- og bagskærm, samt skærmstiver og skærmstiver-plastbeslag. Anbefalet anvendelse er dækstørrelser 26 x 1.0" til 26 x 1.5". Bemærk at disse skærme er udviklet med en sikkerhedsordning, således at forskærmens skærmstiver kan frigøres af plaststykket, hvor den fastgøres på cyklens forgaffel. Systemet kaldes ASR (Automatic Stay Release)

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Bredde: 53 mm
  • Passer til juniorcykler med 26" hjul
  • Passer til MTB-cykler med 26" hjul
  • ASR - Automatic Stay Release
  • Rustfrie skærmstivere og skærmstiverbeslag medfølger
  • Bolte og møtrikker medfølger

Montering
Der skal bruges en top- eller gaffelnøgle på 8 mm, samtidig med en unbrakonøgle på 4 mm.
Der er mulighed for justering, så skærmene sidder så tæt over hjulene, som du ønsker. Skærmstiverne kan reguleres i længden, hvilket gøres ved at løsne skærmstiverbeslaget, som holder skærmstiverne fast til selve skærmen.

Vedligeholdelse
Selve skærmene er lavet i en hård "sandwichkonstruktion" af plast og er stort set uforgængelige. Vi anbefaler dog ved montering at bruge fedt til at smøre gevindet i boltene. Dette gør det lettere at løsne bolte fremover ved småjusteringer og minimerer rust og ødelæggelse af gevind.

EAN: 4002556191214

Ingen anmeldelser af dette produkt.