Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Dette skærmsæt er beregnet til trekkingcykler samt citybikes i hjulstørrelse 28", og med en skærmbredde på 45 mm er de særdeles velegnede til netop disse cykeltyper. Dette giver derfor mul…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 89,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette skærmsæt er beregnet til trekkingcykler samt citybikes i hjulstørrelse 28", og med en skærmbredde på 45 mm er de særdeles velegnede til netop disse cykeltyper. Dette giver derfor mulighed for, at man få en alsidig beskyttelse mod skidt og snavs således, at man kan være tør og tilpas på ryggen og foran.

Anvendelse
Skærmene er lette at tage af og på, når først beslagene er monteret. Skærmene passer til hjulstørrelse 28", sadelrørsdiameter fra 28-35 mm og V-bremser. Dækstørrelse op til 45 mm i bredden anbefales.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Bagskærmens længde: 60 cm
  • Forskærmens længde: 57 cm
  • Bredde: 45 mm
  • Vægt: 185 gram
  • Beslag medfølger

Montering
Der skal bruges en 4 mm unbrakonøgle og en 8 mm svensk-, top- eller ringgaffelnøgle til at montere beslagene. Når først disse er monteret kræves der ikke noget værktøj.

Kvalitetsniveau
SKS giver mange muligheder for anvendelse med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet er stadfæstet i produkterne. Dette giver mulighed for, at få løst hverdagens problemer og mangler på bedste vis, og så endda til en konkurrencedygtig pris. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Skærmen kræver ikke særlig vedligeholdelse.

Ingen anmeldelser af dette produkt.