Dette originale skærmsæt fra Avenue er lavet i aluminium og malet i matchende farve, som en Avenue cykel. Skærmsættet får din Avenue eller hvilken som helst anden cykel til at bære præ…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 379,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette originale skærmsæt fra Avenue er lavet i aluminium og malet i matchende farve, som en Avenue cykel. Skærmsættet får din Avenue eller hvilken som helst anden cykel til at bære præg af eksklusivitet.

Anvendelse
Skærmsættet passer på alle Avenue cykler med 28" hjul, men også andre cykler med denne størrelse hjul. Avenue skærmene pepper en hvilken som helst cykel op. Der er sågar indprintet Avenue logo i både forskærm og bagskærm. Den originale Avenue farve hedder "Glitter Bluel"

Specifikationer

  • Avenue skærmsæt
  • Farve: Blå
  • Original Avenue farve: Glitter blue
  • Til 28" / 700C cykler
  • Bredde: 35 mm
  • Nem montering

Montering
Skærmstiverne monteres på skærmene hvorefter skærmstiverne monteres i rammens forberedte gevind. Forskærmen fastgøres i topppen af forgaflen. Bagskærmen fastgøres med medfølgende bøjle, som monteres omkring skærmen.

Kvalitetsniveau
Avenue Cykler er en dansk opfindelse, som er blevet et stort hit i større byer rundt omkring i Europa. Udover at være kendt for deres kvalitetscykler er Avenue især kendt for sit gennemførte fede design, som går igennem på hele cyklen. Avenue producerer selv skærme, støtteben, bar-end, dæk, kranksæt, bagagebærer, bagagebærer-plade, sadelpind, sadel, styr både almindelig styr og styr og frempind, som er ud i én støbning. Alt det nævnte udstyr passer perfekt til Avenue cykler samtidig med, at de matcher i farverne til din cykel.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse kan blot ske ved, at man tørrer skærmsættet over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være ideelt, at man bruger en unbrakonøgle til at efterspænde møtrikkerne for en optimal stilling.

EAN: 5707965127821

Ingen anmeldelser af dette produkt.