Dette originale skærmsæt fra Avenue er udviklet i aluminium og malet i matchende farve, som en Avenue cykel. Skærmsættet er med til at give din cykel et gennemført udtryk. Det gennemføren…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 399,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: 15/10/2020
(Grundet øget global efterspørgsel oplever vi desværre leveringsudfordringer hos flere af de store producenter)
Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette originale skærmsæt fra Avenue er udviklet i aluminium og malet i matchende farve, som en Avenue cykel. Skærmsættet er med til at give din cykel et gennemført udtryk. Det gennemførende udtryk kommer også til live ved, at skærmsættet tilbyder en optimal beskyttelse af stellet således, at cyklen er ren og fin.

Anvendelse
Skærmsættet passer på alle Avenue cykler med 28" hjul, men cyklen passer også til andre cykler med denne størrelse hjul. Avenue skærmene pepper en hvilken som helst cykel op. Avenue har indprintet deres logo i både forskærm og bagskærm.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Original Avenue farve: ZippoBlack/Black Void Shiny
  • Til 28" / 700C cykler
  • Bredde: 35 mm
  • Nem montering

Montering
Skærmstiverne monteres på skærmene hvorefter skærmstiverne monteres i rammens forberedte gevind. Forskærmen fastgøres i topppen af forgaflen. Bagskærmen fastgøres med medfølgende bøjle, som monteres omkring skærmen.

Kvalitetsniveau
Avenue Cykler er en dansk opfindelse, som er blevet et stort hit i større byer rundt omkring i Europa. Udover at være kendt for deres kvalitetscykler er Avenue især kendt for sit gennemførte fede design, som går igen på hele cyklen. Avenue producerer selv skærme, støtteben, bar-ends, dæk, kranksæt, bagagebærer, bagagebærer-plader, sadelpinde, sadler samt styr. Alt det nævnte udstyr passer perfekt til Avenue cykler samtidig med, at de matcher i farverne til din cykel.

Vedligeholdelse
Dette skærmsæt kan blot vaskes over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være ideelt at bruge en unbrakonøgle til at efterspænde møtrikkerne efter montering.

EAN: 5707965005556

Ingen anmeldelser af dette produkt.