7 anmeldelser
Her tilbydes der et Spencer skærmsæt i plast med rustfrie skærmstivere. Skærmsættet passer til 26"MTB hjul og skærmene er 58 mm brede og består af for og bagskærm, sam…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 179,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt
(Grundet øget global efterspørgsel oplever vi desværre leveringsudfordringer hos flere af de store producenter)
Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her tilbydes der et Spencer skærmsæt i plast med rustfrie skærmstivere. Skærmsættet passer til 26"MTB hjul og skærmene er 58 mm brede og består af for og bagskærm, samt skærmstiver og skærm stiver øjebolte.

Anvendelse
Dette skærmsæt gør hverdagen på din MTB nemmere, da det kan afvise skidt og snavs, og dermed sørge for en komfortabel træning eller cykeltur. Der er mulighed for justering således at skærme sidder så tæt over hjulene som du ønsker da skærmstiverne kan reguleres i længden. Dette kan du gøre ved at løsne øje bolten som holder disse skærmstivere fast til selve skærmen.

Specifikationer

  • Materiale: Hård plast
  • Skærmstiver i rustfrit stål
  • Passer til 26" MTB hjul
  • Bredde: 58 mm
  • Farve: Blank sort

Montering
En montering af dette skærmsæt kan blot foregå vha. en unbrakonøgle. De skruer og møtrikker der skal bruges for at montere skærmene fast til selve cyklen følger ikke med men de kan købes separat. Se under kategorien skruer, bolte, spændskiver mm.

Kvalitetsniveau
Spencer leverer som firma de nødvendige produkter til brugeren, og så endda til en konkurrencedygtig pris. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af produkter, der er ment til at løse kundens daglige problemer og mangler på cyklen. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Spencer.

Vedligeholdelse
Dette skærmsæt kan blot foregå ved, at man tørrer skærmene over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Man kan desuden være god at efterspænde møtrikkerne ved montering.

EAN: 5708280004484

17-05-2019
05-02-2017
Jeg skulle bytte ud mine skærme på min gl. 26" MTB som var gået i stykker. Havde dog et spg? Til cykelpartner omkring dem idet der står, at de er 58mm brede og jeg målte mine egne til 70mm. De kunne ikke hjælpe mig pr. Tlf. Omkring dette spg? Så jeg tog chancen idet man altid kan retur sende og få pengene tilbage! Læste de andre anmeldelser på skærmene inden bestilling osv. Delte meninger. Men hvis man er lidt fingerkyndig monterede jeg dem under 15 min. Og ja, hvis man ikke vil have skærmstiverne så lange, er man nød til, at klipppe lidt af dem med en skævbider. Det var der også gjort på de gl. Omkring de 58mm fandt jeg heller ikke ud af inden jeg monterede dem, da de var fuldstændig magen til dem som sad på. Så jeg er meget tilfreds med skærmene indtil videre!
11-08-2015
Vær forberedt på at stiverne er ALT for lange. Måtte tage ca. 3 cm. af.
16-07-2013
Fin varer - levede op til forventningerne
21-03-2012
Spot on - lige hvad jeg manglede :O)
01-12-2011
Stængerne skulle bøjes lidt til, fordi min cykel har skivebremser. Men kvaliteten lever helt op til prisen. Jeg er meget tilfreds...
27-08-2011
den passede perfekt.