Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med dette Expander City 51 skærmsæt fra Polisport slipper du for at få mudder, vand og småsten sprøjtet op ad rygget og i ansigtet, når du cykler. Sættet anvendes på cykler med…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 119,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med dette Expander City 51 skærmsæt fra Polisport slipper du for at få mudder, vand og småsten sprøjtet op ad rygget og i ansigtet, når du cykler. Sættet anvendes på cykler med hjul i størrelsen 26"-28". Skærmene kan forlænges så de dækker de større/bredere hjul bedre.

Anvendelse
Du kan nemt montere dette skærmsæt, og da bagskærmen har tre forskellige monteringsmuligheder, passer den til et bredt udvalg af cykler. Sættet er designet til at blive brugt på bycykler og hverdagscykler til pendlerbrug.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 537 gram
  • Bredde: 55 mm
  • Passer til 26"-28" hjul
  • Forskærmens forlængelse: 560 mm - 630 mm
  • Bagskærmens forlængelse 695 mm - 725 mm

Montering
Denne montering kan ske ved minimalt forbrug af cykelværktøj og med de medfølgende beslag. Man kan med god samvittighed efterspænde møtrikkerne med en unbrakonøgle ved montering.

Kvalitetsniveau
Polisport leverer endnu engang et glimrende skærmsæt, der ikke vejer meget og er nemt at montere.

Vedligeholdelse
Dette skærmsæt kræver ingen større vedligeholdelse. Tjek om det er ordentligt monteret og sidder korrekt med jævne mellemrum og fjern mudder og snavs med en fugtig klud.

Ingen anmeldelser af dette produkt.