Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du en rullebremse fra Shimano, der er af typen Nexus. Rullebremsen er til forhjul, og den henvender sig til hverdagscyklerne såsom city bikes, touring bikes og komfort cykler. Rullebremsen er desuden med e…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du en rullebremse fra Shimano, der er af typen Nexus. Rullebremsen er til forhjul, og den henvender sig til hverdagscyklerne såsom city bikes, touring bikes og komfort cykler. Rullebremsen er desuden med en køleskive på 122 mm i diameter, hvilket er beregnet til afkøling af bremsen.

Anvendelse
Rullebremsen passer til cykler, hvor der avendes Shimano Nexus nav, som er beregnet til rullebremse. Rullebremsen kan kun monteres på denne type. Det står angivet på navet af forhjulet, om det er et Nexus nav. Du bør være opmærksom på, at der kan være forskellige typer enten med eller uden navdynamo. Ydermere bør du også bemærke, at afstandsskiven på udvendig side af rullebremsen er 3,5mm i bredden.

Specifikationer

  • Rullebremse type: Shimano Nexus BR-C3000-FB
  • Anvendelse: Forhjul
  • Afstandsskive: 3,5mm
  • Køleskive: 122 mm i diameter
  • Bremseeffekt: Høj
  • Effekt i forhold til Shimano Nexus BR-C300 rullebremsen: 1,2

Montering
Du kan finde monteringsvejledningen nederst på siden vedhæftet som pdf. i filen fremgår det også hvordan rullebremsen vedligeholdes, og hvordan den justeres i forhold til bremsekablet.Du kan finde monteringsvejledningen nederst på siden vedhæftet som pdf. i filen fremgår det også hvordan rullebremsen vedligeholdes, og hvordan den justeres i forhold til bremsekablet.Du kan finde monteringsvejledningen nederst på siden vedhæftet som pdf. i filen fremgår det også hvordan rullebremsen vedligeholdes, og hvordan den justeres i forhold til bremsekablet.

Ingen anmeldelser af dette produkt.