Shimano giver her forbrugeren et fuldt sæt til benyttelse af skiftegreb. Skiftegrebene er en del af Shimanos funktionelle serie, Dura Ace, hvilket er blevet et symbol på præcision og lang holdbarhed. Dermed …
Læs mere
Vejl.: 779,00
DKK 749,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Shimano giver her forbrugeren et fuldt sæt til benyttelse af skiftegreb. Skiftegrebene er en del af Shimanos funktionelle serie, Dura Ace, hvilket er blevet et symbol på præcision og lang holdbarhed. Dermed får du et præcist gearskifte, der samtidig kan tilbyde en høj komfort.

Anvendelse
Dette skiftegrebsæt til barends fra Shimano Dura Ace, giver gode forudsætninger for et optimalt gearskifte, hvor præcision og komfort er i fokus. Skiftegrebet er kompatibelt med 2x11 gearsystemer fra Shimano, og kan desuden levere et friktionsløst gearskifte med de medfølgende SP41 gearkabler.

Specifikationer

  • Passer til 2x11 gear
  • Dura Ace skiftegreb til styrende og Tri-styr
  • Model SL-BS-R1H
  • Komplet sæt med:
    • SP41 gearkabler

Montering
Disse skiftegreb kan nemt monteres, hvis man nøje følger den medfølgende monteringsanvisning. Ved dette bør man benytte sig af en 5 mm unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Shimano har i mange år markeret sig som førende på det internationale marked, hvor amatører og professionelle har benyttet sig af produkterne i stor stil. Dette kommer af et fokus på komfort og funktionalitet, hvor et nøje valg af materialer og innovative teknologier spiller ind. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Shimano.

Vedligeholdelse
Disse skiftegreb har ikke brug for meget vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4524667317739

Ingen anmeldelser af dette produkt.