Shimano tilbyder her et yderst funktionelt skiftegreb fra deres anerkendte serie, Dura Ace 7900. Her bliver komfort og funktionalitet kombineret på højt niveau, hvilket også har defineret dette skiftegreb. …
Læs mere
Vejl.: 849,00
DKK 779,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Shimano tilbyder her et yderst funktionelt skiftegreb fra deres anerkendte serie, Dura Ace 7900. Her bliver komfort og funktionalitet kombineret på højt niveau, hvilket også har defineret dette skiftegreb. Denne passer optimalt og nemt på din styrende, hvor den også kan give et sikkert skifte.

Anvendelse
Dura Ace 7900 skiftegreb fra Shimano giver optimale rammer for et sikkert og trygt gearskifte således, at du kan bibeholde et optimalt præstationsniveau på cyklen. Skiftegrebet henvender sig til 2x10 gear-systemer, hvor dobbelte- og tredobbelte kranksæt kan benyttes. Skiftegrebet kan desuden virke sammen med et SIS-indekseret system.

Specifikationer

  • Passer til 2x10 gear systemer
  • Dura Ace Skiftegreb til styrende og Tri-styr
  • 10 gear model SL-BS79H

Montering
Vi anbefaler at du benytter dig af den medfølgende brugs- og monteringsanvisning. Til selve montering bør du bruge en 5 mm unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Shimano er en af de mærker, der ligger i toppen af spillet, når emnet falder på dele til cyklen. Shimano er en dominerende faktor på det internationale marked, hvor komfort og funktionalitet er blevet kombineret på bedste vis. Dette har grobund i et meget nøje materialevalg og nytænkende teknologier således, at et højt præstationsniveau kan bibeholdes.

Vedligeholdelse
Disse skiftegreb kræver ingen større vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4524667317722

Ingen anmeldelser af dette produkt.