Fra KMC får du her et Missing Link samleled til din cykelkæde. Sættet består af 2 samleled - hver á 2 dele. Du kan bruge dette samleled med alle kædetyper der anvendes til 11 udvendige gea…
Læs mere
Vejl.: 129,00
DKK 99,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt fra kr. 299,-
'

Fra KMC får du her et Missing Link samleled til din cykelkæde. Sættet består af 2 samleled - hver á 2 dele. Du kan bruge dette samleled med alle kædetyper der anvendes til 11 udvendige gear - f.eks. kæder fra Campagnolo, Shimano og Sram. Der kræves intet værktøj for at samle dette samleled.

Anvendelse
Dette sæt indeholde to samleled, der er kompatible med 11 gears kæder til udvendige gear fra en lang række fabrikanter. F.eks. Campagnolo, Shimano og Sram.

Specifikationer:

  • Farve: Guld
  • Stål
  • Passer til alle kædefabrikater, herunder Campagnolo, Shimano og Sram
  • Til 11 gears kæder
  • 2 stk. samleled bestående af 2 dele

Montering
For bedste resultat, er det en god ide at rengøre de to inderled som samleleddet skal forbinde inden montering. Det vigtigt at delene er trukket helt på plads, når leddene er blevet samlet. Du kan derfor stille cyklen på jorden med højre pedalarm pegende fremad. Herefter holdes begge bremsegreb inde, samtidig med at der trædes hårdt ned på højre pedal. Du kan også vælge at anvende et kædetang sæt.

Kvalitetsniveau
KMC fremstiller samleled af god kvalitet, som er kompatibel med alle kædetyper, herunder også Campagnolo, Shimano og Sram.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at smøre kæden efter montering af samleleddet. Vi anbefaler at anvende en kædespray eller special olie, som er beregnet til cykelkæder.

EAN: 4715575896724

Ingen anmeldelser af dette produkt.