Denne cambiumsadel fra Brooks fås her i en sort farve, der giver din cykel et flot udseende og design. Sadlen er i en stor størrelse og er til dig, der ønsker en sadel med god komfort. Den er fremstillet i økologisk bomuld og…
Læs mere
Vejl.: 1099,00
DKK 1.099,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne cambiumsadel fra Brooks fås her i en sort farve, der giver din cykel et flot udseende og design. Sadlen er i en stor størrelse og er til dig, der ønsker en sadel med god komfort. Den er fremstillet i økologisk bomuld og naturgummi for at give lang levetid.

Anvendelse
Sadlen er velegnet til dig, der kører lange ture på en sports- eller racercykel. Den giver din cykel en fed funktion i form af en stilren sort farve, mens den samtidig er yderst komfortabel, når du er på cyklen. Uanset hvor langt du skal, er du garanteret at sidde behageligt på hele turen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Naturgummi og økologisk bomuld
  • Mål: L: 274 mm. B: 185 mm. H: 57 mm.
  • Vægt: 453 gram
  • Model: C19
  • Vedligeholdelsesfri

Kvalitetsniveau
Brooks går aldrig på kompromis med kvaliteten på deres sadler – og dette er heller ikke tilfældet her. Med fremstillingsmaterialer i økologisk bomuld og naturgummi, der er forstærket af et strukturelt lag tekstil, får du her kun det bedste af det bedste. Sadlen har en lang levetid og er vandtæt. Slutteligt er komforten ikke at tage fejl af, da sadlen er designet til at følge rytterens bevægelser.

Vedligeholdelse
Denne sadel kræver ingen form for vedligeholdelse.

EAN: 190445002452

Ingen anmeldelser af dette produkt.