Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Pro Stealth sadlen er en utrolig letvægtig og alsidig sadel. Sadlen er fremstillet med Cr-Mo stål understel, hvilket giver stor styrke og lang levetid. Yderligere er sadlen skabt med en formstøbt base konst…
Læs mere
Vejl.: 929,00
DKK 899,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Pro Stealth sadlen er en utrolig letvægtig og alsidig sadel. Sadlen er fremstillet med Cr-Mo stål understel, hvilket giver stor styrke og lang levetid. Yderligere er sadlen skabt med en formstøbt base konstruktion, samt polstret med lette EVA puder overtrukket med Polyurethane. Pro Stealt har Wide Platform Design, og er utrolig god til konkurrencebrug.

Anvendelse
Pro Stealth sadlen henvender sig til landevejs racercykler, enkeltstarts- og triathlon racere. Denne sadel er yderst anvendelig til konkurrencebrug.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 205 gram
  • Herre/Dame model
  • Minimum flex
  • Bredde: 142 mm
  • Understel: Cr-Mo stål som giver stor styrke og en lang levetid
  • Til race siddestilling

Montering
Sadlen har runde 7mm rør som understel og passer til alle typer sadelpinde med slæde bespænding.

Kvalitetsniveau
Pro leverer kvalitetssadler til professionelle cykelryttere og udvikler deres produkter ud fra rytterned feedback. Pro udmærker sig ved sin høje kvalitet, og er et sikkert valg til erfarne såvel som entusiastiske cykelryttere.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen reel vedligeholdelse af denne cykelsadel, men man kan hurtigt tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være ideelt, hvis man efterspænder bespændingen ved lejlighed.

12-02-2019
Super fed sadel liret og så sidder man perfekt på den. Hurtig levering som altid.