Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne PRO Turnix AF herre sadel i 152 mm henvender sig til landevejscykling og MTB. Turnix AF er den anatomiske model i denne sadel serie. Siddekomforten er høj på denne fleksible og stødabsorberende sadel…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 679,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne PRO Turnix AF herre sadel i 152 mm henvender sig til landevejscykling og MTB. Turnix AF er den anatomiske model i denne sadel serie. Siddekomforten er høj på denne fleksible og stødabsorberende sadel. Konstruktionen er i carbon forstærket polymer materialer med en superlet EVA polstring. Glat PU overlæder minimerer friktion mellem shorts og sadel.

Anvendelse
Her får du en herresadel til landevejscykler eller MTB'er. PRO Turnix AF er konstrueret med et hul i midten, som gør sadlens siddekomfort fleksibel og stødabsorberende. Turnix AF sadlerne består af en serie i forskellige bredder, hvor 152mm er den største bredde.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 226 gram
  • Herre model
  • Form: Buet form set tværs over siddepositionen med et lille stigning på den bagerste del og hul i midten af sadlen
  • Fleksibiliteten er stødabsorberende
  • Bredde: 152 mm
  • Understel: Rustfri Stål (7 x 7mm)
  • Til fremoverbøjet siddestilling

Montering
Det er sadelpinden der er bestemmende for, hvilket værktøj der skal bruges til monteringen af sadlen. Denne sadel har et understel i runde rør (7 x 7 mm) og passer på langt de fleste sadelpindes slæde. Oftest anvendes en 6 mm unbrakonøgle til montering af sadel.

Kvalitetsniveau
Sadlen er udført i kvalitetsmaterialer som carbon forstærket polymer med EVA polstring. Dette resulterer i en sadel af lav vægt, og ikke mindst en sadel som er utrolig behagelig at sidde på.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen vedligeholdelse af denne cykelsadel, der blot kan tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi kan desuden anbefale, at man bruger tid på, at efterspænde slædebespændingen ved lejlighed.

Ingen anmeldelser af dette produkt.