Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Bike Attitude sadel er særligt udviklet til at give komfort på de tre vigtigste punkter på sadlen, nemlig ved begge sidde ben samt på midten, hvor disse tre punkter er med gel som absorberende ma…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Bike Attitude sadel er særligt udviklet til at give komfort på de tre vigtigste punkter på sadlen, nemlig ved begge sidde ben samt på midten, hvor disse tre punkter er med gel som absorberende materiale, desuden er disse tre punkter med huller ned igennem over- og understykke, dette giver en fremragende ventilation og leder fugt væk fra sadlen. Sadlens længde er på 285mm. giver flere siddestillinger end på traditionelle racer og MTB sadler, og giver mulighed for at rykke sig ekstra langt frem og tilbage på sadlen. Fordelene ved dette er især på lange bakker og ved tempo kørsel på lige landevej.

Anvendelse
Sadlen kan anvendes på alle tricykler, racercykler og mountainbike, hvor fordelene med den ekstra længde giver langt flere muligheder, desuden er sadlen med tre særlige gel punkter som er ventilerende.
Sadlens tre gel punkter giver en rigtig god stødabsorberende effekt uden på nogen måder, at virke for blød. Sadlens understel er med runde rør, og passer direkte i alle sadelpinde med slæde også kaldet patentsadelpinde, og kan dermed monteres direkte på denne uden brug af ekstra beslag.

Specifikationer:

  • Bredde: 13,0 cm.
  • Længde: 28,5 cm.
  • Vægt: 330 gram.
  • Farve: Hvid med orange stafferinger
  • Køn: Herre
  • Siddeben bredde: 110 mm.
  • Komfort: 3 stødabsorberende gel punkter
  • Overdel: Microfiber
  • Understel: Runde rør i en special Chrom,titanium og aluminiums konstruktion.

Montering
Sadlen understel er med runde rør, og passer direkte i alle sadelpinde med slæde, også kaldet patentsadelpinde, og kan dermed monteres direkte på denne uden brug af ekstra beslag. For at montere denne sadel skal der typisk anvendes en unbrako nøgle på 6 mm. for at spænde sadlen fast, men det afhænger lidt af, hvilken sadelpind der er monteret på cyklen.

Kvalitetsniveau
Sadlen er af en meget høj kvalitet og i en meget fornuftig prisleje, hvor du virkelig får meget for pengene og et produkt med design detaljer og lang holdbarhed.

Vedligeholdelse
Vi kan ingen større vedligeholdelse anbefale, men man kan nemt tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det anbefales dog ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelsen. Dette kan ende med at beskadige materialet på sadlen.

Ingen anmeldelser af dette produkt.