Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Selle Italias smarte Zoo Gel Flow sadel har et "Highviz"-design, der ikke alene er smart og trendy, men også byder på høj sikkerhed og komfort. Konceptet stræber efter, at levere en komfortabel, style…
Læs mere
Vejl.: 298,00
DKK 239,00
Ikke på lager
Forventet: 09/01/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Selle Italias smarte Zoo Gel Flow sadel har et "Highviz"-design, der ikke alene er smart og trendy, men også byder på høj sikkerhed og komfort. Konceptet stræber efter, at levere en komfortabel, stylet og synlig sadel, der monteres med et specielt red-reflector system. Resultatet er en yderst komfortabel sadel, der er meget synlig i trafikken, når det bliver mørkt.

Anvendelse
Zoo Gel Flow er udformet for at beskytte følsomme områder på din krop når du cykler. Sadlens form og den bløde gelpolstring reducerer trykket disse steder, hvorved din komfort bliver markant forbedret.

Specifikationer

  • Farve: Matsort
  • Unisex
  • Vægt: 370 gram
  • Længde: 276 mm
  • Bredde: 160 mm
  • Understel: FEC Aluminium - 7mm i diameter
  • Highviz
  • Gel Flow

Montering
Sadlen har runde 7mm rør som understel og passer til alle typer sadelpin
de med slæde bespænding. Kan også anvendes til sadelpinde med rund afslutning, dog skal der her tilkøbes et beslag.

Kvalitetsniveau
Selle Italia leverer gode og fornuftige cykelsadler til en overkommelig pris. Sadlerne henvender sig til den almindelige motionist, der ønsker flot design, komfort og funktionalitet. Sadlens understel i FEC aluminium sørger for sadlens gode fleksibilitet og stabilitet.

Vedligeholdelse
Man kan ikke brugen megen tid på vedligeholdelse ved denne sadel, men man kan hurtigt tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være godt, hvis man efterspænder bespændingen efter noget tid.

27-02-2019
Havde forventet at den var lidt blødere, men god værdi for pengene