Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne smarte Zoo Gel sadel fra Selle Italia er et perfekt valg for den aktive hverdagscyklist. Den flotte sadel har et soft touch skind-overtræk, og er fremstillet af stærke, tekniske materialer med en reflekskant…
Læs mere
Tilbudet udløber 27-02-2020
Vejl.: 260,00 Før 199,00
DKK 189,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne smarte Zoo Gel sadel fra Selle Italia er et perfekt valg for den aktive hverdagscyklist. Den flotte sadel har et soft touch skind-overtræk, og er fremstillet af stærke, tekniske materialer med en reflekskant på bagsiden, så du lettere bliver set i trafikken. Sadlen er blød og behagelig og har et robust men fleksibelt understel.

Anvendelse
Denne bløde og behagelige sadel er med sin gelpolstring yderst komfortabel at sidde på, selv efter flere kilometer. Sadlen kan bruges af både herrer og damer og egner sig til både hverdags- og sportsbrug. 

Specifikationer

  • Kategori: Sport, daglig brug
  • Vægt: 373 gram
  • Stel: FeC Alloy
  • Længde: 276 mm
  • Bredde: 160 mm
  • Farve: Mat Sort HighViz
  • Unisex

Montering
Sadlen har runde 7mm rør som understel og passer til alle typer sadelpin
de med slæde bespænding. Kan også anvendes til sadelpinde med rund afslutning, dog skal der her tilkøbes et beslag.

Kvalitetsniveau
Selle Italia leverer gode og fornuftige cykelsadler til en overkommelig pris. Sadlerne henvender sig til den almindelige motionist, der ønsker flot design, komfort og funktionalitet. Sadlens understel i FEC aluminium sørger for sadlens gode fleksibilitet og stabilitet.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ikke megen vedligeholdelse af denne cykelsadel, men man kan hurtigt tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden anbefales, at man er god og efterspænder bespændingen ved lejlighed.

Ingen anmeldelser af dette produkt.