Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med Pro Stealth Carbon sadlen, får du en kvalitetssadel, med en formstøbt base konstruktion samt et carbon understel. Sadlen henvender sig til motionisten, der ønsker en sadel med Wide Platform Design og e…
Læs mere
Tilbudet udløber 17-11-2019
Vejl.: 1449,00 Før 1299,00
DKK 1.199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med Pro Stealth Carbon sadlen, får du en kvalitetssadel, med en formstøbt base konstruktion samt et carbon understel. Sadlen henvender sig til motionisten, der ønsker en sadel med Wide Platform Design og en fantastisk lav vægt. Polstringen består af lette EVA puder overtrukket med Polyurethane polstring.

Anvendelse
Pro Stealth Carbon sadlen kan bruges på landevejs racercykler, enkeltstarts- og triathlon racere. Sadlen henvender sig både til kvinder og mænd, og er utrolig behagelig.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 172 gram
  • Bredde: 152 mm
  • Herre og dame model
  • Minimum flex
  • Understel: Carbon (7mm x 9mm)
  • Til race siddestilling

Montering
Denne Pro Stealth Carbon sadel er fremstillet med ovale 7mm x 9mm carbon understel, og passer til de fleste typer road sadelpinde med slæde bespænding.

Kvalitetsniveau
Når du køber en Pro sadel, er du sikret en sadel i topkvalitet, som anvendes af professionelle cykelryttere. Disse cykelrytteres feedback er med til at påvirke hvordan Pro udvikler deres fantastiske sadler, hvilket er med til at give dig en fantastisk og professionel cykelsadel.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af denne cykelsadel, dog kan man fordel tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan også være godt, hvis man efterspænder bespændingen ved lejlighed.

Ingen anmeldelser af dette produkt.