1 anmeldelser
Pro Stealth Carbon sadlen er fremstillet med henblik på lav vægt. Yderligere er Pro Stealth Carbon udviklet med carbon understel, samt en formstøbt base konstruktion. Her får du en sadel med Wide Platform Design, som er polst…
Læs mere
Vejl.: 1499,00
DKK 1.299,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Pro Stealth Carbon sadlen er fremstillet med henblik på lav vægt. Yderligere er Pro Stealth Carbon udviklet med carbon understel, samt en formstøbt base konstruktion. Her får du en sadel med Wide Platform Design, som er polstret med lette EVA puder overtrukket med Polyurethane. Sadlen kan anvendes af både mænd og kvinder, til top motion, konkurrence race eller triatlon.

Anvendelse
Denne Pro Stealth Carbon sadel kan bruges på landevejs racercykler, enkeltstarts- og triatlon racere, og kan anvendes af både mænd og kvinder.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 172 gram
  • Bredde: 142 mm
  • Herre og dame model
  • Minimum flex
  • Understel: Carbon (7mm x 9mm)
  • Til race siddestilling
  • PU over flade der minimere friktionen imod dine shorts

Montering
Sadlen er udviklet med ovale 7mm x 9mm carbon understel, og passer til de fleste typer road sadelpinde med slæde bespænding.

Kvalitetsniveau
Pro udvikler kvalitetssadler med professionelle cykelrytteres feedback in mente. Sadlerne henvender sig til professionelle samt cykelentusiaster, som dyrker cykelsport på højt plan. Pro Stelath Carbon er en sadel i høj kvalitet, som tilbyder lang levetid, lav vægt og god komfort til både kvinder og mænd.

Vedligeholdelse
Denne cykelsadel behøver ingen større vedligeholdelse, men kan hurtigt tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler dog ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelsen. Dette kan beskadige materialet.

EAN: 8717009360371

10-02-2018
Super hurtig levering. Kunne dog se at varen havde været åbnet da mærkat manglede/revet af.